Μην το σκέφτεσαι άλλο! Μόνο εμείς ξέρουμε πως θα τον κάνεις να σε θέλει!

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Μόνο εμείς ξέρουμε πως θα τον κάνεις να σε θέλει!

11 απλοί ΑΛΛΑ εξαιρετικοί τρόποι να του δείξεις ότι είσαι η μία και μοναδική για εκείνον!

Η εμπειρία ετών "συμπυκνωμένη" σε έντεκα μικρά, αλλά εξαιρετικά πολύτιμα βήματα που θα τον βοηθήσουν να δει πόσο καλή είσαι για εκείνον. Όχι, πως η χημεία και το ακαριαίο "κλικ" δεν είναι σημαντικές προϋποθέσεις για μια σχέση, αλλά χωρίς αυτούς τους τρόπους προσέγγισης που θα διαβάσεις θα χάσεις το παιχνίδι της αποπλάνησής του!

1. Πριν βγεις έξω, βγάλε από μέσα σου την Kate Upton που κρύβεις μέσα σου. Όταν είσαι και κυρίως όταν νιώθεις όμορφη και σέξι, οι άντρες αντιλαμβάνονται έστω και ασυνείδητα την αυτοπεποίθησή σου και αυτό τους τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον. Ένα φόρεμα με λίγη διαφάνεια στα σωστά σημεία ή που αποκαλύπτει κομψά την πλάτη δεν έβλαψαν ποτέ καμία!

2. Κάνε τον να σου μιλήσει για κάτι που αγαπά. Όταν ένας άντρας μιλάει για αυτό που πραγματικά τον παθιάζει ασυναίσθητα δένεται μαζί σου περισσότερο.

3. Ψέκασε λίγο άρωμά στα μαλλιά σου λίγο πριν συναντηθείτε και ανακάτεψε τα μαλλιά σου όταν εκείνος έρθει κοντά σου. Η όσφρηση είναι η αίσθηση που σχετίζεται με τη μνήμη και αμέσως θα σε συνδέσει με κάτι γλυκό και όμορφο όταν θα σε σκεφτεί αργότερα.

4. Τώρα μίλησε εσύ για το πάθος σου. Οι έρευνες έχουν αποκαλύψει πως όταν μιλάς για κάτι που σου αρέσει πολύ, το πρόσωπό σου γεμίζει ενθουσιασμό και αυτό αρέσει ακόμα περισσότερο στο άλλο φύλο!

5. Όταν περπατάς δίπλα από το αντικείμενο του πάθους σου κάντο με στιλ. Ίσιωσε την πλάτη σου, κόλλησε τα χέρια στον κορμό σου και κάνε αποφασιστικά βήματα. Ο αέρας σου θα τον κάνει να σε παρατηρήσει.

6. Μην είσαι διαθέσιμη. Μπορείς να ανταποκρίνεσαι διακριτικά στο φλερτ του, αλλά μην δείξεις ότι είναι ο μόνος με τον οποίο ασχολείσαι. Πρέπει να κάνεις σαφές πως ναι, σου αρέσει, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει και άλλο για να σε κερδίσει.

7. Πιάσε το μπράτσο του την ώρα που του μιλάς. Η σωματική επαφή απελευθερώνει την ορμόνη της οξυτοκίνης και αμέσως θα νιώσει πιο συγκεντρωμένος σε σένα.

8. Ξεκίνησε μια συζήτηση με τον κολλητό του. Το να καταφέρεις να αποσπάσεις την εύνοια του κολλητού αποδεικνύει ότι είσαι μια άνετη προσωπικότητα που μπορεί να μπει στη ζωή του χωρίς προβλήματα και να έχει την αποδοχή των δικών του ανθρώπων. Σημαντικό κριτήριο για κάθε αρσενικό

9. Μίλησε με αυτοπεποίθηση. Όταν είσαι νευρική, πιθανόν να μιλάς πιο γρήγορα και σε πιο ψηλές συχνότητες από ότι συνήθως. Το να καταφέρεις να κρατήσεις μια απαλή φωνή δείχνοντας συγκεντρωμένη και άνετη θα τον βάλει σε σκέψεις αν τον θες ή όχι. Και αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου.

10. Κάνε του κομπλιμέντα για κάτι άλλο εκτός από την εμφάνισή του (ειδικά αν είναι εμφανίσιμος). Για παράδειγμα αν είναι πολύ φιλόδοξος στα επαγγελματικά του πες του πόσο σε εντυπωσιάζει ο τρόπος που τα καταφέρνει στο γραφείο. Θα καταλάβει ότι καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για εκείνον η δουλειά. Κατάλαβες;

11. Όταν σε ρωτήσει πως ήταν η μέρα σου αντί για το γνωστό "ξέρεις τα ίδια, μια χαρά" βρες κάτι ενδιαφέρον που σου συνέβη να περιγράψεις για να δείξεις ότι πολλά συμβαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα και τίποτα από αυτά δεν είναι βαρετό!

Καλή επιτυχία αν και κάτι μας λέει πως θα την έχεις!

Διαβάστε ακόμη:

Γίνε ειδική στο φλερτ: Οι 8 μύθοι για τα ραντεβού που θα σε απελευθερώσουν

Σε μπερδεύει; 12 σημάδια αποκαλύπτουν ότι δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!