Από ελεύθερη σχέση... σε ζευγάρι! 7 σημάδια ότι δεν θέλει μόνο το σεξ σου

Από ελεύθερη σχέση... σε ζευγάρι! 7 σημάδια ότι δεν θέλει μόνο το σεξ σου

Ειδικά αφιερωμένο σε όσες την έχετε πατήσει με τον..."friend with benefits" της ζωής σας

Είναι οι μικρές λεπτόμερειες που θα σου δείξουν αν το αγόρι που μέχρι τώρα ήθελες για ελεύθερη σχέση σε θέλει για κορίτσι του. Αν ζητάς αποκλειστικότητες και δεν σου φτάνουν πλέον οι συναντήσεις για σεξ δες τη δική του διάθεση για το μέλλον της σχέσης σας από τα σημάδια που στέλνει...

1. Θυμάται τυχαία πράγματα που του έχεις πει. Όπως το ότι έχεις αδέλφια, είσαι χορτοφάγος ή δεν σου αρέσουν τα γεμιστά. Οι άντρες που δεν φημίζονται για τη μνήμη τους το να θυμηθούν μια μικρή λεπτομέρεια που τους είπες σημαίνει ότι εκτός από το σεξ προσέχει τι του λες και μετά από αυτό.

2. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και συμπάθεια. Οποιαδήποτε σχέση ακόμα και στα πρώτα της βήματα πρέπει να έχει για βάση την εκτίμηση και τη συμπάθεια. Αν δεν υπάρχουν αυτά τα δύο δεν μπορείς να προχωρήσεις.

3. Δίνει μεγάλη προσοχή στο τι σου αρέσει στο κρεβάτι. Βεβαίως και ο τελικός του σκοπός είναι η ικανοποίησή του, αλλά έχει πάντα στο μυαλό του και τη δική σου απόλαυση. Όταν ασχολείται μαζί σου για τη δική κορύφωση δεν σε βλέπει μόνο για σεξ. Δεδομένο.

4. Θέλει να σε αγγίζει όχι μόνο σε στιγμές που είστε στο κρεβάτι. Όταν βλέπετε ταινία σε παίρνει αγκαλιά, σου πιάνει τη μέση όταν λες ένα αστείο ή σε φιλάει στο στόμα ακόμα και αν δεν θέλει να ξεκινήσει ερωτική συνεύρεση. Η σωματική επαφή δείχνει επιθυμία.

5. Σου κάνει κομπλιμέντα για το σώμα σου και γενικά για την εμφάνισή σου. Ως οπτικοί τύποι οι άντρες θέλουν το κορίτσι τους να διαθέτει κάποια προσόντα που να θαυμάζουν. Όσο πιο πολύ προσέχεις την εμφάνισή σου τότε πιο πολύ θα σε θέλει.

6. Σε κάνει να γελάς. Στις συναντήσεις σας δεν είναι βαρετός, θέλει να σε κάνει να περνάς καλά και σου δείχνει τη διασκεδαστική πλευρά του. Παράλληλα τσεκάρει αν ανταποκρίνεσαι στα αστεία του και αν περνάτε καλά μαζί.

7. Προτίθεται να σε βοήθησει σε δουλειές. Είτε να σου αλλάξει τη λάμπα που κάηκε είτε να σου κάνει format στο laptop ένας άντρας που θα κάνει τόσο κόπο για να σε εξυπηρετήσει δεν σκέφτεται μόνο το κρεβάτι σου, αλλά και τις ανάγκες σου.

Διαβάστε ακόμη:

Ξέρουμε και αποκαλύπτουμε! Με ποιους τρόπους θα ερεθίσεις τον καλό σου;