Κάνε αποψε το καλύτερο σεξ της ζωής σου με 4 απλά μυστικά!

Κάνε αποψε το καλύτερο σεξ της ζωής σου με 4 απλά μυστικά!

Καλή διασκέδαση!

Mετά τη χημεία και τη διάθεση για καυτό σεξ αυτά τα τέσσερα μικρά μυστικά θα σας στείλουν σε άλλη διάσταση. Τολμήστε τα!


Άλλαξε το σκηνικό

Το ξέρουμε πω το σεξ στο κρεβάτι είναι άνετο, σχεδόν ξεκούραστο και σας επιτρέπει τις αγκαλιές μετά τη συνεύρεση, αλλά είναι σίγουρο πως έχεις κάνει σεξ στην κρεβατοκάμαρά σου εκατοντάδες φορές. Βαρετό. Μετά από καιρό δεν έχει πια τόση πλάκα γιατί όλα έχουν καταντήσει ρουτίνα. Προτίμησε κάποιον ασφαλή, αλλά εξωτερικό χώρο. Ο κίνδυνος να σας πιάσουν είναι το πιο αποτελεσματικό διεγερτικό και για τους δυο σας. Απλά προσπαθήστε να το αποφύγετε. Καθόλου κομψό!

Γίνε ρομαντική
Σέξι εσώρουχα και κεριά. Πολλά κεριά. Γέμισε κάθε επιφάνεια του σπιτιού με κεριά. Όσο πιο πολλά κεριά τόσο αυξάνεται η διάθεση για τρυφερό σεξ. Και αυτό είναι το καλύτερο σεξ. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Με τη ζέστη που θα δημιουργήσουν θα θέλετε να βγάλετε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Φροντίστε τα κεράκια σας να είναι και αρωματισμένα γιατί ακόμα και οι γλυκές μυρωδιές σε βάζουν στο κλίμα.

Κάντε ρόλους
Αν θα χαρακτηρίζατε τη σεξουαλική σας ζωή βαρετή, γεμάτη ρουτίνα, απλά φορέστε μια στολή! Οι ρόλοι είναι ενας εύκολος τρόπος και μια απίστευτα ανανεωτική διαδικασία και για τους δύο. Το γνωστό και στα αγγλικά ως role play είναι επίσης πολύ απελευθερωτικό γιατί μπορείτε να εκφραστείτε όσο βρώμικα θέλετε και να έχετε τη δικαιολογία πως ήσασταν κάποια άλλη.

Στο ψυγείο ολοταχώς
Το να είσαι γυμνή και να νιώθεις ευάλωτη μπροστά σε κάποιο άλλο πρόσωπο είναι αρκετά ερεθιστικό. Φανταστείτε να προσθέσετε σε όλο αυτό και το φαγητό... Η σαντιγί, το τάισμα στο στόμα φρούτων ή και μικρών γλυκών είναι απίστευτα σέξι. Μεταφέρετε το ερωτικό παιχνίδι στην κουζίνα.

Διαβάστε ακόμη:

Kάνε μια... στάση που θα τον τρελάνει! 6 νέες ιδέες για το αποψινό Κάμα Σούτρα!