6 πράγματα που προτιμά να κάνει το αγόρι σου από το να σε πάει στην κρεβατοκάμαρα!

6 πράγματα που προτιμά να κάνει το αγόρι σου από το να σε πάει στην κρεβατοκάμαρα!

Κι όμως υπάρχουν!

Πιστεύεις πως ο άντρας σκέφτεται διαρκώς το σεξ; Πολύ καλά πιστεύεις και σε καμία περίπτωση δεν θα ισχυριστούμε το αντίθετο. Απλά καλό θα είναι να ξέρεις πως σε συγκεκριμένες στιγμές προτιμάει τις έξι ακόλουθες δραστηριότητες από το να σε έχει γυμνή στο κρεβάτι του! Ποιες δραστηριότητες; Συνέχισε να διαβάζεις...

1. Να κοιμηθεί. Φυσικά δεν θα υποστηρίξουμε πως υπάρχει άντρας που θα σε δει με τα σέξι εσώρουχά σου και πει "μωρό μου πέφτω για ύπνο". Αλλά αν την τελευταία εβδομάδα δούλευε υπερωρίες και γυρίζει σπίτι στις 11 το βράδυ μην περιμένεις το σεξ να είναι στο μυαλό σου. Ένα ζεστό πιάτο φαγητό και ύπνο είναι το μόνο που φαντασιώνεται.

2. Να φάει. Ο κλασικός παραδοσιακός Έλληνας δεν μπορεί να κάνει ένα καλό σεξ με άδειο στομάχι. Εντάξει μπορεί να είναι και παγκόσμιο φαινόμενο. Το καλό, όμως, είναι πως με τρία κομμάτια πίτσα τον έχεις χορτάσει και είναι έτοιμος για την κρεβατοκάμαρα.

3. Να κάνει ένα ντους. Αν περάσατε μια μέρα στο κρεβάτι, κάνοντας σεξ στην πέμπτη ο... αντρισμός του θέλει ένα ζεστό μπάνιο και όχι ακόμη έναν γύρο.

4. Να κατέβεις χαμηλά του. Υπάρχουν άντρες που προτιμούν αυτή την πράξη και από την διείσδυση. Το ξέρεις είναι από τα αγαπημένα των αντρών και μερικές φορές θέλουν μόνο αυτό.

5. Να δει τηλεόραση. Αυτό θα συμβεί όταν ο καλός σου είναι είτε άρρωστος, είτε θέλει να ηρεμήσει από τη δουλειά ή απλά είναι τηλεορασάκιας και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί έξω. Μπορεί να σου αρνηθεί το σεξ, αν στην τηλεόραση παίζει το αγαπημένο του σίριαλ, ταινία ή το Champions League. Δεν θα κερδίσεις ποτέ αυτόν τον αγώνα.

6. Να αγγίξει εκείνος τον εαυτό του. Το κάνουν ακόμα και αν έχουν έντονη σεξουαλική ζωή. Μερικές φορές μάλιστα μπορεί να το θέλουν περισσότερο και από τη δική σας συνεύρεση. Όχι συχνά, αλλά μερικές φορές θέλουν απόλαυση χωρίς προκαταρκτικά, συζήτηση και αγκαλιές!

Διαβάστε ακόμη:

Στοματικός έρωτας: 7 γυναίκες μας αποκάλυψαν όσα τους έμαθε η εμπειρία τους!