Πρόβλημα στύσης; 6 τρόποι για να του «ανεβάσετε» το ηθικό και να απολαύσετε τη βραδιά!

Πρόβλημα στύσης; 6 τρόποι για να του «ανεβάσετε» το ηθικό και να απολαύσετε τη βραδιά!

Mην αγχώνεσαι, συμβαίνει σε όλους!

Η πολυπόθητη στύση του άντρα είναι ένα θέμα άλλες φορές πανεύκολο στην επίτευξή του και άλλες φορές απαιτεί μαεστρία από τη γυναίκα για να γίνει πραγματικότητα. Σημασία τη συνεύρεσης δεν έχει να βρείτε τον λόγο που εκείνος έχασε τη διέγερσή του, αλλά πως θα την επανακτήσετε.

Μία λέξη. Φαντασιώσεις. Βοήθησέ τον να ξεχάσει την πτώση του... στρατιώτη, λέγοντας του πονηρές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Πες του ότι πολύ θα ήθελες να κάνεις πράξη αυτή τη φαντασίωση που σου εξομολογήθηκε τις προάλλες.

Ξεκινήστε τον δεύτερο γύρο με πολλά προκαταρκτικά, αλλά σε καμία περίπτωση μην αλλάζετε πολλές στάσεις. Αυτά τα μικρά διαλείμματα μπορεί να είναι καταστροφικά για την στύση του. Επιλέξτε την αγαπημένη του στάση και μείνετε σε αυτή.

Μην προχωρήσετε γρήγορα στη διείσδυση. Μια ερωτική επαφή δεν είναι μόνο αυτό. Αν θες ο καλός σου να είναι... στο ύψος του και όσο πιο δυνατός γίνεται θα πρέπει να καταλάβεις πως η αναμονή είναι αυτή που διατηρεί τη στύση του. Αν δίνεις πολύ σημασία στη διείσδυση και το καταλάβει και εκείνος από το άγχος του και μόνο δεν θα μείνει για πολύ... όρθιος. Δείξε του ότι σου αρέσουν και όλα τα υπόλοιπα.

Γίνε πολύ άτακτη. Τη δύσκολη εκείνη ώρα μπορείς να γίνεις το πολύ κακό κορίτσι που ονειρευόταν πάντα. Κατέβα στην περιοχή του και ασχολήσου όση ώρα χρειάζεται. Κοίταξε τον με μάτια όλο αθωότητα παράλληλα. Κάνε του κομπλιμέντα για τα προσόντα του και δείξε του με τον τρόπο που τον αγγίζεις πόσο σου αρέσει.

Δείξε του το σώμα σου. Ο άντρας είναι οπτικός τύπος και αυτό δεν αλλάζει. Ξάπλωσε δίπλα του με ανοιχτά τα φώτα ώστε να βλέπει το στήθος σου, τα πόδια σου, το γυμνό σου σώμα. Μπορείς ακόμα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, εικόνα στην οποία κανένας άντρας δεν αντιστάθηκε.

Κάντε ένα διάλειμμα. Εδώ χτυπάς στον εγωισμό του. Μπορείς να σταματήσεις τις προσπάθειες και να του πεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα και να ξεκινήσετε πάλι σε λίγο. Μίλα του για κάτι άλλο, κάνε κάποιο αστείο και αυτή η άνεσή σου θα τον ηρεμήσει και θα τον κάνει να ξεχαστεί. Τόσο... ώστε η στύση να ξαναέρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε στάσεις για πολλαπλούς οργασμούς: Θα πεις όχι;