Τον έχεις στο χέρι! 5 πράγματα που θέλει στο σεξ και δεν στα ζητάει

Τον έχεις στο χέρι! 5 πράγματα που θέλει στο σεξ και δεν στα ζητάει

Να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά!

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι άντρες τρελαίνονται να τους κάνουν οι γυναίκες, αλλά δεν τα λένε ποτέ ή σχεδόν ποτέ... Εμείς ρωτήσαμε, τα μάθαμε και στα παρουσιάζουμε...

Θέλει το σεξ μαζί σου να είναι διασκεδαστικό
Δυστυχώς το σεξ στην πραγματική ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες. Τα πράγματα δεν κυλάνε τόσο ομαλά, μερικές στάσεις δεν βολεύουν και περίεργοι θόρυβοι μπορεί να συμβούν! Αν κάτι από αυτά σου συμβεί δεν χρειάζεται να είσαι αμήχανη. Αν μπορείς να γελάσεις με το περιστατικό θα έχεις μια στιγμή οικειότητας που θα σε δέσει.

Θέλει να του λες έμμεσα τι σου αρέσει και τι όχι
Σε ότι αφορά το κομμάτι ικανοποίησης της γυναίκες οι άντρες εύχονται να υπήρχε ένα πλήρες εγχειρίδιο να τους δείξει τον δρόμο. Για αυτό και οι άντρες όταν τους εξηγείς τι σου αρέσει και τι όχι, όταν τους λες τι θες σου κάνουν το απολαμβάνουν και δεν προσβάλλονται όπως μπορεί να νομίζεις. Πες του λοιπόν πως νιώθεις όταν σου κάνει κάτι, ή εξήγησέ του κάτι συγκεκριμένο που σου αρέσει και σε φέρνει σε διάθεση κάθε φορά. Αν δεν σου δίνει αρκετά προκαταρκτικά πες του να χρησιμοποιήσει περισσότερο τα χέρια του ή το στόμα του και δώσε του κατευθύνσεις. Θα το λατρέψει.

Του αρέσει να σε παρακολουθεί
Για τους άντρες η απόλαυση του να βλέπουν είναι σχεδόν η ίδια με την απόλαυση του να αγγίζουν! Για αυτό κάθε φορά που θα κάνετε σεξ βεβαιώσου ότι του δίνεις τη θέα που χρειάζεται. Οι καθρέφτες είναι αγαπημένο αντικείμενο κάθε άντρα στο κρεβάτι όπως και οι στάσεις που έχουν το σώμα σου σε πλήρη θέα. Μην τουτο στερείς. Μπορεί να μην στο ζητάει συχνά, αλλά να ξέρεις ότι το αποζητά σε κάθε επαφή.

Θέλει να είσαι άτακτη
Ακόμα και αν είσαι άτακτο κορίτσι πολλές φορές οι γυναίκες στον άντρα που πραγματικά θέλουν φέρονται λίγο πιο σεμνά γιατί δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα της καλής συντρόφου. Οι άντρες, όμως, θέλουν να δουν τι πραγματική σου εικόνα και στο κρεβάτι απλά δεν θα στο ζητήσουν ποτέ. Μπορείς να του μιλάς πονηρά, να τον κοιτάς όλο υποσχέσεις, να του προτείνεις νέες στάσεις στο σεξ. Από τη συμπεριφορά σου στο κρεβάτι δεν θα αλλάξει αυτό που πιστεύει για σένα. Άλλωστε όλοι αλλάζουν στην κρεβατοκάμαρα.

Θέλει μερικές φορές να είναι ωμός μαζί σου
Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που τους βγάζουν την παθιασμένη τους πλευρά. Το ωμό σεξ βγάζει στους άντρες πρωτόγονα ένστικτα και δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ αν τους το χαρίσεις. Φίλησέ τον με πάθος και πες του αν θέλει περισσότερα να τα διεκδικήσει. Το σεξ που το ξεκινάει η γυναίκα και δίνει εντολές καθόλη τη διάρκεια είναι από τα αγαπημένα των αντρών.

Διαβάστε ακόμη:

Θες το καλύτερο σεξ της ζωής σου; 9 πράγματα που πρέπει να (σου) κάνει ο παρτενέρ σου!