Οι 5 στάσεις που λατρεύει να του κάνεις! Είσαι στον σωστό δρόμο;

Οι 5 στάσεις που λατρεύει να του κάνεις! Είσαι στον σωστό δρόμο;

Μην ντρέπεσαι... Κάνε κλικ τώρα!

Δεν υποστηρίζουμε πως γνωρίζουμε τέλεια όλα τα αρσενικά. Γνωρίζουμε, όμως, πως τα αγόρια -όπως και τα κορίτσια- παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά σε όσα βρίσκουν σέξι... Και σέξι βρίσκουν εσένα όταν έχεις το πάνω στο χέρι στο κρεβάτι, εσένα όταν τους δίνει μια αφοπλιστική θέα του γυμνού σου σώματος, εσένα όταν δεν προτιμάς μόνο τα συνηθισμένα! Με γνώμονα αυτό σου δείχνουμε τις 5 στάσεις που όλοι οι άντρες λατρεύουν να κάνουν.


1. Γυναίκα από πάνω. Ρώτησε έναν άντρα τι τον τρελαίνει στο κρεβάτι και η απάντηση θα είναι να σε βλέπει "ικανοποιημένη". Αυτή η στάση σε βάζει στη θέση του οδηγού και είναι ακριβώς εκεί που σε θέλει. Γιατί αυτή η σέξι στάση σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο στον ρυθμό και εγγυάται και τη δική σου κορύφωση. Παράλληλα τα χέρια του είναι ελεύθερα να εξερευνήσει το σώμα σου. Το bonus της στάσης; Η θέα του σώματος σου που του προσφέρεις. Άνοιξε τα φώτα και δώσε του κάτι υπέροχο να δει.

2. Ιεραποστολική. Αγαπημένη γιατί ελέγχει την κορύφωσή του ενώ παράλληλα είναι πιο οικεία από όλες τις στάσεις που υπάρχουν. Οι γοφοί σου είναι ελεύθεροι να κινούνται στον ρυθμό που θες και επιπλέον μπορείτε να φιλιέστε διαρκώς όπως και να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον. Το καλό για σένα είναι πως και σε αυτή τη στάση μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό του. Αν θες πιο αργά ή πιο βαθιά πιάνεις το σώμα του και τον καθοδηγείς. Το καλό σεξ είναι σαν μια συνομιλία και αυτή η στάση σου επιτρέπει να επικοινωνείτε με τα σώματά σας.

3. Στα όρθια. Δεν θα διαφωνήσουμε. Δεν πρόκειται για την πιο άνετη στάση στο κάμα σούτρα, αλλά είναι ιδανική για το σεξ -σε θέλω εδώ και τώρα- που τον κάνει να νιώθει υπέροχα. Είτε είσαι σκυμμένη στον πάγκο της κουζίνας, είτε στέκεσαι στον τοίχο είναι ιδανική για τις γρήγορες συνευρέσεις σας.

4. Lap Dance. Βρες μια καρέκλα, πες του να καθίσει και μετά βολέψου εσύ πάνω του. Θα λατρέψει το ύφος σου και τη θέλησή σου να τον ερεθίσεις. Σε αντίθεση με τις άλλες στάσεις που η γυναίκα είναι από πάνω αυτή σου επιτρέπει να είστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον, να φιλιέστε, να σε αγγίζει και να έχετε διαρκώς οπτική επαφή. Επιπλέον μπορεί να έχει ελεύθερα τα χέρια του για να σε φέρνει πιο κοντά του, να σου κρατάει τη μέση ή να σου ψιθυρίζει στο αυτί.

5. Ανάποδη καουμπόισα. Αυτή η στάση είναι αγαπημένη για το αντρικό φύλο. Έχει την ίδια θέα που του προσφέρεις στο doggie style, αλλά έχεις εσύ τον έλεγχο. Δεν επιτρέπει πολύ σωματική επικοινωνία, ρομαντισμό ή οπτική επαφή, αλλά είναι ιδανική για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν θέλεις να τον εξιτάρεις ακόμη περισσότερο απλά γύρισε το κεφάλι σου και κοίταξέ τον πονηρά. Θα τον τρελάνεις!

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο... άτακτα Χριστούγεννα! 7 βήματα για παθιασμένο σεξ μέσα στις γιορτές

Κάνε πραγματικότητα αυτές τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του και θα σε θέλει για ΠΑΝΤΑ!