Τα πάρτι έρχονται! Τι να προσέξεις σε ένα... εορταστικό one night stand!

Τα πάρτι έρχονται! Τι να προσέξεις σε ένα... εορταστικό one night stand!

Όλα όσα πρέπει να σκεφτείς για τον ωραίο τύπο που θα γνωρίσεις στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Αγαπητή αναγνώστρια, νομίζεις πως δεν σε ξέρουμε; Αν είσαι ένα αδέσμευτο κορίτσι έχεις εναποθέσει πολλές ελπίδες στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία (εξού και η αγωνιώδης προσπάθειά σου να βρεις το τέλειο φόρεμα!). Φυσικά επικροτούμε την επιθυμία σου για κάτι νέο και είμαστε εδώ -μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου- για να σε καθοδηγήσουμε στην απόφασή σου να ενδώσεις στη γοητεία της νέας σου γνωριμίας με το... "καλησπέρα και καλή χρονιά"!

Θέλουμε, όμως, να είμαστε σαφείς. Το οne night stand είναι η μία και μοναδική σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ δύο ανθρώπων χωρίς κάποια συναισθηματική προσδοκία και ελπίδα για περαιτέρω κοινωνικές επαφές. Για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς πρόκειται για το σεξ με κάποιον που ΔΕΝ θα ξαναδείς και ΔΕΝ θα έχεις ανάλογες ερωτικές στιγμές στο μέλλον. Αυτοί είναι κανόνες και θα πρέπει να τους κατανοήσεις απόλυτα πριν πεις το "ναι".
Ο σκοπός είναι η απόλαυση και των δύο εραστών μέσω του σεξ, αλλά κανείς από τα δύο πρόσωπα δεν επιδιώκει κάποια μορφή δέσμευσης, αλλά επιζητά απλώς το σεξ (καλό ή κακό θα δείξει).

Αφού λοιπόν έγινε αυτό σαφές τώρα μπορούμε να σου πούμε μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις.
Για ένα πράγμα δεν έχεις περιθώριο να σκεφτείς ανόητα στο οne night stand και αυτό είναι η σεξουαλική σου υγεία. Το ελεύθερο σεξ δεν είναι καθόλου απολαυστικό αν πάρεις φεύγοντας κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα. Ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό εκθέτεις τον εαυτό σου σε εκατομμύρια βακτήρια (που είναι συγκεκριμένα στον κάθε εραστή). Μπορείς να κολλήσεις έρπη, HPV, ηπατίτιδα και πολλά ακόμα νοσήματα μόνο από την δερματική επαφή είτε φοράς ή όχι προφυλακτικό. Το 55% των σεξουαλικά ενεργών ανθρώπων έχει έρπη και πάνω από το 70% του πληθυσμού HPV. Ακουγόμαστε φοβιστικοί αλλά με την υγεία σου δεν μπορείς να παίζεις. Πρόσοχή στην επιλογή του παρτενέρ που σημαίνει ότι ρωτάς αν έχεις εξεταστεί για ΣΜΝ πρόσφατα. Παράλληλα, όσο δύσκολο και αν σου ακούγεται πριν τη συνεύρεση ρίξε μια ματιά στο πέος του για πιθανόν εξωτερικά σημάδια που μπορεί να αποκαλύπτουν ότι έχει έρπη ή HPV.

Μετά από αυτό εξίσου σοβαρά υπόψη πρέπει να λάβεις τη σωματική σου ασφάλεια. Κάθε έξυπνη γυναίκα όπως δεν βγαίνει πρωτό ραντεβού σε επίκινδυνά μέρη με έναν άγνωστό έτσι δεν θα πρέπει να πηγαίνει και στο σπίτι ενός αγνώστου εκτός κι αν έχει ενημερώσει κάποιο πρόσωπο δικό του. Προτιμότερο είναι να πάτε στο δικό σου σπίτι και όχι στο δικό του. Επιπλέον το σεξ στο αμάξι σε απόμερες περιοχές απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά.

Μετά από αυτά έρχεται η ψυχική ισορροπία. Πριν το τολμήσεις πρέπει να κοιτάξεις αυτή την εμπειρία ως μια θετική επιλογή για σένα και όχι ως κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις και θα επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σου ή την ταυτότητά σου. Αν νιώθεις έτοιμη για ελεύθερο σεξ πρέπει να σκεφτείς το πως θα νιώσεις όταν ο εραστής σου αρνείται για παράδεισμα να σε συναντήσει ή να επικοινωνεί μαζί σου τις επόμενες μέρες. Να είσαι σίγουρη πως ο τύπος αυτός δεν έχει σκοπό να σε ξαναπάρει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και αυτό δεν έχει να κάνει με σένα. Αν το αποδεχτείς αυτό τότε δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά.

Μην κάνεις σεξ κάτω από την επήρεια του αλκοόλ γιατί η επιλογή σου θα είναι λάθος. Λάθος πρόσωπο, λάθος μέρος και επιπλέον μειωμένη αντίσταση σε πράγματα που πιθανόν να μην σου αρέσουν και να το μετανιώσεις την επόμενη μέρα.

Αυτοί είναι οι κανόνες του one night stand που για το καλό το δικό σου πρέπει να τηρήσεις κατά γράμμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκέφτεται ο καλός σου στο κρεβάτι για το σώμα σου (και τι νομίζεις εσύ)!

Τους αγαπάμε αλλά! Αυτά είναι τα 8 πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ