Θες ο καλός σου να γίνει καλύτερος στο σεξ; 6 απλά tips για να αυξήσεις τη λίμπιντό του

Θες ο καλός σου να γίνει καλύτερος στο σεξ; 6 απλά tips για να αυξήσεις τη λίμπιντό του

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ετοιμαστείτε για βραδιές πάθους

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας... Όσο έμπειρος και αν είναι ο σύντροφός σου στο κρεβάτι, κάποια στιγμή θα πρέπει να τον βοηθήσεις να αλλάξει ή καλύτερα να αναβαθμίσει τον τρόπο που σε προσεγγίζει ερωτικά. Η ικανοποίηση της γυναίκας δεν θέλει μόνο τεχνική και γνώσεις, αλλά και ποικιλία. Κάνε μερικά κόλπα με τον καλό σου τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και θα βρεις περισσότερο χρόνο να καθίσετε σπίτι.

1. Προγραμματίστε μαζί ραντεβού για τρυφερές στιγμές. Τα πολυάσχολα ζευγάρια δεν είναι πως δεν θέλουν να κάνουν σεξ, απλώς δεν προλαβαίνουν. Πάρε την πρωτοβουλία και πες του να συμφωνήσετε σε ποια μέρα μπορείτε να γυρίσετε από τη δουλειά πιο νωρίς για να βρείτε χρόνο για την ερωτική σας ζωή. Όσο ο άντρας σκέφτεται τι τον περιμένει σπίτι τόσο μπαίνει στο κλίμα.

2. Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία. Θες να τον κρατάς διαρκώς σε εγρήγορση. Πάρε το κινητό στα χέρια σου και στείλε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο και μερικές φωτογραφίες σου που θα έχεις τραβήξει από το προηγόυμενο βράδυ. Μετά σβήσε τις. Είδες τι έπαθε η Jennifer Lawrence.

3. Kάνε του κομπλιμέντα για το σώμα του. Μην νομίζεις ότι ο άντρας δεν απολαμβάνει τα κομπλιμέντα όσο και εσύ. Μπορεί και περισσότερο! Βρες ένα σημείο στο σώμα του για το οποίο ξέρεις ότι είναι περήφανος και πες του πόσο το λατρεύεις.

4. Πολλά, πολλά προκαταρκτικά. Όσο καιρό και αν είστε μαζί το να παρακάμπτετε το foreplay δεν βοηθάει τη σεξουαλική σας ζωή. Τα προκαταρκτικά ενισχύουν τους δυνατούς οργασμούς και βελτιώνουν τις επιδόσεις και των δύο. Ναι, και των δικών του.

5. Άσε τον να πάρει τον έλεγχο. Το ξέρουμε πως οι γυναίκες πλέον έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και για αυτό πλέον πολλές φορές επιλέγουν να κινούν τα νήματα κάτω από τα σεντόνια. Για αλλαγή δώσε του πάλι τα ηνία και πες του ότι μπορεί να σου κάνει ότι θέλει, όπως θέλει, όποτε θέλει. Άφησέ τον να δουλέψει τη φαντασία του.

6. Πες του να σου κάνει έρωτα. Επειδή είστε πολύ καιρό μαζί και τα συναισθήματά σας δεν χρειάζονται πια επιβεβαίωση δεν σημαίνει πως το σεξ σας πρέπει να μετατραπεί σε απλό σεξ. Πες του ότι τον αγαπάς τόσο που σου έχουν λείψει εκείνα τα ατελείωτα βράδια που κάνατε έρωτα. Και θα σου κάνει την επιθυμία πραγματικότητα!

Διαβάστε ακόμη:

7 (πολύ) άτακτα κόλπα για να τον ξαφνιάσεις στο κρεβάτι

Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκέφτεται ο καλός σου στο κρεβάτι για το σώμα σου (και τι νομίζεις εσύ)!