Τι θα έλεγες για Αγάπη. Τώρα;

Τι θα έλεγες για Αγάπη. Τώρα;

Η διεθνούς φήμης ομιλήτρια και mentor Τζιλ Δούκα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο

Όταν ετοιμάζω κάτι που δεν έχω ξανακάνει και που είναι σημαντικό για εμένα, νιώθω πολύ περίεργα... Νιώθω άβολα, έχω έναν εκνευρισμό και δίνω σε αρνητικές καταστάσεις μεγαλύτερη διάσταση από ότι τους αναλογεί.

Αυτό συνέβη και με την έκδοση του νέου μου βιβλίου,

Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι.

Όμως, τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου κάτι άλλαξε.

Χαλάρωσα. Ένιωσα εσωτερική ηρεμία.

Αμέσως ένιωσα πως αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους γιατί κάθε λέξη, κάθε πρακτική συμβουλή που εμπεριέχεται στο βιβλίο έχει ήδη βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να βρουν την Αληθινή Αγάπη.

Δουλεύει, το ξέρω. Το βλέπω καθημερινά. Αν έχουμε δουλέψει μαζί, το βλέπεις και εσύ. Η ζωή σου είναι πιο γεμάτη με Αγάπη. Τώρα.

H έμπνευση ήρθε από..... μάλλον δες το video

Το Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, μπορείς να το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Public.

Όταν πάρεις το Αγάπη Τώρα, θα ήθελα να στείλεις σε εμένα και τον συν-συγγραφέα του βιβλίου Νικόλα Ουρανό μια φωτογραφία με το βιβλίο στο agapitora11@gmail.com . Θα μπουν στο site του βιβλίου www.agapitora.gr. Ο στόχος μας είναι να βάλουμε πάνω από 3000 φωτογραφίες με το Αγάπη Τώρα σε διάφορα μέρη της γης, ώστε να εξαπλωθεί η Αγάπη και θα ήθελα να μας βοηθήσεις!

Jill Douka MBA, PCC

Ομιλήτρια διεθνούς φήμης, Mentor,
Συγγραφέας Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι και του επερχόμενου βιβλίου Who moved my Bliss: the 6 Keys to create a Loving, Sexy and Unique life.