Ξέρουμε τους άντρες! 9 πράγματα που λατρεύουν σε σένα όταν κάνετε σεξ

Ξέρουμε τους άντρες! 9 πράγματα που λατρεύουν σε σένα όταν κάνετε σεξ

Μάθε ποια είναι και τρέλανε τον απόψε το βράδυ!

Μπορεί να θεωρείς ότι αρκετά έμπειρη και να ξέρεις μερικά κόλπα στο κρεβάτι, αλλά ξέρεις πραγματικά τι θέλουν οι άντρες από την ερωτική τους παρτενέρ; Συνέχισε να διαβάσεις για να μάθεις...

Ενθουσιασμό. Όταν μιλάμε για σεξ το πρώτο πράγμα που θέλουν οι άντρες είναι μια γυναίκα που πραγματικά να θέλει να κάνει σεξ. Όχι, μία γυναίκα που το κάνει ως χάρη, ως τακτική ή γιατί το θέλει ο καλός της. Για το μυαλό των αντρών δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό από μια πραγματικά ενθουσιώδη παρτενέρ! Εντυπωσιάζει περισσότερο και από ένα υπέροχο σώμα.

Άλλα κόλπα. Η γυναίκα που είναι πρόθυμη να δοκιμάσει νέα πράγματα είναι η ιδανική σύντροφος για έναν άντρα. Δεν σημαίνει πως πρέπει να αντιγράψεις όλες τις σελίδες του "50 Αποχρώσεις του Γκρέι", αλλά τουλάχιστον να είσαι ανοιχτή σε ιδέες και προκλήσεις.

Δώσε του επιβεβαίωση. Υπάρχει η πεποίθηση πως μόνο οι γυναίκες έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση για την εμφάνισή τους, αλλά να θυμάσαι πως και οι άντρες είναι ανασφαλή όντα. Μία γυναίκα που κάνει κομπλιμέντα στον καλό της θα είναι για πάντα μια γυναίκα που θα λαμβάνει πολύ τρυφερότητα από εκείνον.

Αυτοπεποίθηση. Τα αγόρια ονειρεύονται κάποια που θα αφήνει τα φώτα ανοιχτά και δεν θα ντρέπεται για το σώμα της. Σταμάτα λοιπόν να καλύπτεις το σώμα σου όταν κάνετε σεξ. Ο άντρας αν δεν δει το σώμα σου δεν θα θυμάται τέλεια την επαφή σας.

Μίλα για τις φαντασιώσεις σου. Ένας άντρας λατρεύει να μιλάει για τις φαντασιώσεις του και παράλληλα να ακούει τις δικές σου. Πολλοί άντρες φοβούνται να μιλήσουν για όσα θέλουν να κάνουν στο κρεβάτι γιατί φοβούνται πως η σύντροφός τους θα παρεξηγηθεί. Μίλα του πρώτα για τις δικές σου για να νιώσει πως είσαι ανοικτή στις δικές του.

Πάρε πρωτοβουλία. Οι άντρες επιθυμούν τον εξής συνδυασμό. Μια γυναίκα που να παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ, αλλά να μην τους κλέβει τον τίτλο του άντρα στο κρεβάτι. Αν μπορέσεις να κρατήσεις αυτόν τον συνδυασμό τον έχεις κατακτήσει σε ερωτικό επίπεδο.

Αποδέξου τον όπως είναι. Το να θες να τον αλλάξεις ή να τον βελτιώσεις -όπως ισχυρίζεσαι- όλες οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για εκείνον. Ακόμα και στο κρεβάτι πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είναι ή αυτά που κάνει. Αν δεν μπορείς τότε η χημεία σας θα είναι απογοητευτική.

Μασάζ.Ποιος δεν θέλει μια γυναίκα που να κάνει υπέροχο μασάζ; Κανένας! Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο μασάζ που οδηγεί σε σεξ, αλλά και στο μασάζ που τον κάνει να νιώθει χαλαρωμένος και ξεκούραστος. Το άγγιγμα το επιθυμεί κάθε άνθρωπος και όταν το βρίσκει εθίζεται σε αυτό!

Η σωστή ανταπόκριση. Κάθε φορά που σου κάνει κάτι απολαυστικό κάνε ξεκάθαρο πως το απολαμβάνεις. Λατρεύει να ακούει τους ήχους που βγάζεις κατά τη διάρκεια της συνεύρεσής σας γιατί νιώθει "υπεύθυνος" για την ικανοποίηση σου. Το καλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να του κάνεις χωρίς καν να προσπαθήσεις!

Διαβάστε ακόμη:

7 (πολύ) άτακτα κόλπα για να τον ξαφνιάσεις στο κρεβάτι

Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκέφτεται ο καλός σου στο κρεβάτι για το σώμα σου (και τι νομίζεις εσύ)!