7 αμήχανα πράγματα που συμβαίνουν όταν κοιμάσαι πρώτη φορά σπίτι του!

7 αμήχανα πράγματα που συμβαίνουν όταν κοιμάσαι πρώτη φορά σπίτι του!

Σίγουρα σου έχουν συμβεί και τα επτά της λίστας!

Προσποίησε πως θα πας σπίτι σου για ύπνο τη στιγμή που δεν έχεις καμία πρόθεση να φύγεις! Ποιον κοροϊδεύεις; Η ώρα είναι τρεις, έξω έχει κρύο, εσύ βαριέσαι να οδηγήσεις και απλά περιμένεις να σου προτείνει... "θες να κοιμηθείς εδώ"; Ρητορική ερώτηση πάντα!

Το να πλύνεις τα δόντια σου γίνεται ολόκληρη αποστολή. Αφού δεν έχει οδοντόβουρτσα να σου δώσει συμβιβάζεσαι με την οδοντόπαστα και το χέρι σου!

Σου προσφέρει δικά του ρούχα για να κοιμηθείς, αλλά όταν τα φοράς δείχνεις αστεία. Νόμιζες πως θα ήσουν γλυκιά με τα oversized σορτσάκια του, αλλά τελικά θυμίζεις τον Vanilla Ice! Προτιμάς μόνο ένα T - shirt.

Αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να πας στο μπάνιο και να ξεβαφτείς. Κανονικά θα πρέπει για την υγεία της επιδερμίδας σου, αλλά δεν θες να ξυπνήσετε το πρωί και να δείχνεις χάλια. Έτσι αποφασίζεις με λίγο βαμβάκι να καθαρίσεις την μάσκαρα που έχει ήδη μαυρίσει το μάτι σου.

Τη στιγμή που ξαπλώνετε δεν ξέρεις αν πρέπει να πας κοντά του για να αγκαλιαστείτε ή να κάτσεις στην δική σου πλευρά του κρεβατιού! Αν το πόσο ταιριάζετε στο σεξ ήταν θέμα που μόλις ξεπεράσετε η δεύτερη αγωνία είναι πως θα κοιμηθείτε. Αν εκείνος κάνει κίνηση για αγκαλιά δείξε τρυφερή. Αν όχι μάλλον κάτσε όπως είσαι!

"Ροχαλίζει"; Ναι, ο όμορφος τύπος που ονειρευόσουν να δεις να κοιμάται τελικά ροχαλίζει σαν τον μπαμπά σου! Εκεί θα φανεί πόσο τον θες!

Ξυπνάς και εύχεσαι να είσαι σέξι και όχι πρησμένη, ξεμαλλιασμένη και με μαύρους κύκλους. Πάρα ταύτα, ξυπνάς με μαλλιά χάλια, έχεις σημάδια από το μαξιλάρι στο πρόσωπό σου και μυρίζεις την δυσάρεστη αναπνοή σου... και αυτός τα ίδια ακριβώς! Χμμ!

Διαβάστε ακόμη:

Οι 7 (ειλικρινείς) λόγοι που μένεις σε μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί