Οι 4 κινήσεις του σεξ που ο καλός σου λατρεύει να του κάνεις

Οι 4 κινήσεις του σεξ που ο καλός σου λατρεύει να του κάνεις

Απόψε αιφνιδίασέ τον!

Μπορεί κάποιες φορές οι άντρες να υποστηρίζουν πως κάθε σεξ είναι καλό σεξ, αλλά μην τους πιστεύεις. Για να περάσεις τις συνευρέσεις σε άλλο επίπεδο θα πρέπει να κάνεις κινήσεις που πολλές γυναίκες δεν τολμούν! Υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις στο σεξ που τους τρελαίνουν. Και δεν χρειάζεται να έχεις το πιο αθλητικό σώμα για να τα καταφέρεις γιατί πολύ απλά δεν απαιτούν κόπο στην πράξη...

1. Άσε τον να κοιτάει
Πώς θα το κάνεις: Άλλαξε θέση με τρόπο να δει καλύτερα το σώμα σου
Οι άντρες διεγείρονται πάνω από όλα με όσα βλέπουν. Για πολλούς άντρες μάλιστα, το να βλέπουν μια γυναίκα να ολοκληρώνει είναι η απόλυτη εικόνα διέγερσης. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν τα χέρια τους κατά τη διάρκεια του σεξ για τη δική τους ικανοποίηση, λίγες, όμως, αντιλαμβάνονται πως το να αφήσουν τον σύντροφό τους να το δει είναι ένα έξυπνο τρικ για να τον τρελάνουν. Τολμησέ το την επόμενη φορά.

2. Αιφνιδίασέ τον
Πώς θα το κάνεις: Χωρίς προειδοποίηση και έγκριση, χάιδεψε τον, άγγιξέ τον. Είναι σίγουρο πως ο καλός σου τρελαίνεται όταν παίρνεις πρωτοβουλία και κατά έναν τρόπο παίρνεις τον έλεγχο. Για ακόμα πιο προχωρημένες καταστάσεις βάλε λάδι για μασάζ στα χέρια σου και συγκεντρώσου στην... αντρική περιοχή του.

3. Δώσε του την απόλυτη ευχαρίστηση
Πώς θα το κάνεις: Ο στοματικός έρωτας είναι ένα μία πράξη που κάθε άντρας απολαμβάνει! Θα του το στερήσεις; Το μυστικό είναι να μην επικεντρώνεσαι μονάχα σε ένα σημείο. Ταυτόχρονα μπορείς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου, ενώ οι πονηρές ματιές το ξέρεις πως κάνουν τη διαφορά.

4. Άλλαξε... γωνία
Πώς θα το κάνεις: Η ποικιλία στον τρόπο διείσδυσης μπορεί να τον ενθουσιάσει. Αυτή η μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη διέγερσή του. Αν τη στιγμή της συνεύρεσης σηκώσεις το πάνω μέρος του σώματος σου αμέσως νιώθεις και νιώθει διαφορετικά. Γιατί να μην το τολμήσεις απόψε;

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτη φορά μαζί του; 8 μυστικά για να γινει το σεξ καλύτερο!