Θες περισσότερη ικανοποίηση; 8 τρόποι θα σε φέρουν πιο κοντά στον οργασμό

Θες περισσότερη ικανοποίηση; 8 τρόποι θα σε φέρουν πιο κοντά στον οργασμό

Μπορείς και πρέπει να κάνεις αλλαγές στην ερωτική σου ζωή

Οι 8 συμβουλές που ακολουθούν είναι συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες και στερούν από τον εαυτό τους περισσότερους και καλύτερους οργασμούς. Διάβασε το άρθρο και ξεκίνα από σήμερα κιόλας να διεκδικείς περισσότερη απόλαυση...

1. Σταμάτα να προσποιείσαι οργασμούς. Δεν θεωρούμε δεδομένο ότι το κάνεις, αλλά ακόμα και αν προσποιείσαι ότι σε έφερε σε οργασμό μία στο τόσο πρέπει να σου πούμε ότι δεν υπάρχει πιο λανθασμένη τακτική για να μην περνάς καλά ΕΣΥ στο σεξ. Αν του δίνεις λάθος σήματα για το τι σε φέρνει στην κορύφωση πώς θα βρει τον σωστό τρόπο για να το κάνει; Η προσποίηση οργασμού δεν ανεβάζει τον εγωισμό του... σου κλέβει στιγμές πραγματικής απόλαυσης.

2. Πέταξε τα εσώρουχα που δεν σε κάνουν να νιώθεις σέξι. Ξέρετε σε ποια εσώρουχα της συλλογής σου αναφερόμαστε. Ακόμα και αν δεν τα βλέπει κανείς είναι σίγουρο πως δεν ανεβάζουν τη δική σου λίμπιντο. Φόρεσε κάτι που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα συνέχεια.

3. Ξεκίνησε να διεκδικείς τη συνεύρεση. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να καταδικάζει τη γυναίκα που ξεκινά μια ερωτική επαφή. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις εκείνον να σε πλησιάσει. Αν ξυπνάς το πρωί με όρεξη για σεξ γιατί κάτι είδες στον ύπνο σου ή απλά είδες εκείνον στο πλάι σου... ανέλαβε δράση και δείξε του τις διαθέσεις σου.

4. Πες του ακριβώς τις θες να σου κάνει. Ακόμα και ένα... "θα ήθελες να..." είναι προτιμότερο από το να περιμένεις εκείνον να διαβάσει την σκέψη σου. Και μία φορά που θα πεις τι θες εκείνος θα θυμάται τι σε φτιάχνει και δεν θα χρειαστεί να το ξαναπείς ποτέ.

5. Φίλησέ τον πιο συχνά. Θυμάσαι στα 15 που τα φιλιά ήταν η μοναδική ερωτική σου δραστηριότητα; Ξαναγύρισε στα χρόνια της αθωότητας με πολλά φιλιά και χάδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την συνεύρεσή σας.

6. Βρες το σημείο G. Δεν είναι τόσο δύσκολο και δεν είναι μύθος. Ανακάλυψέ το σημείο μόνη σου ή άφησε εκείνον να τον εξερευνήσει γιατί πίστεψέ μας θα αναβαθμίσει την ερωτική σου ζωή.

7. Σταμάτα να ανησυχείς για το πως είναι το σώμα σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Να σκέφτεσαι πως το σώμα σου είναι πάντα όμορφο και σέξι στο κρεβάτι. Η αυτοπεποίθηση είναι διεγερτική για εκείνον περισσότερο και από τις καμπύλες της Gisele.

8. Kάνε σεξ μόνο όταν είσαι 100% σίγουρη. Οι σεξουαλικές συνευρέσεις μπορεί να συμβούν γρήγορα και δίχως πολύ σκέψη. Για να είναι απολαυστικό το σεξ για σένα θα πρέπει να σκεφτείς αν πραγματικά θέλεις να το κάνεις. Αν νιώθεις άνετα με έναν παρτενέρ και αν τον εμπιστεύεσαι σε ένα επίπεδο το σεξ είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερο. Απέφυγε τις ερωτικές επαφές που έχουν αμηχανία.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 4 κινήσεις του σεξ που ο καλός σου λατρεύει να του κάνεις