Πώς θα γίνεις η θεά του σεξ; 6 βήματα για... μέγιστη απόλαυση!

Πώς θα γίνεις η θεά του σεξ; 6 βήματα για... μέγιστη απόλαυση!

Η λέξη κλειδί είναι αυτοπεποίθηση!

Το καλό σεξ είναι διασκεδαστικό. Το καλό σεξ χαρίζει ομορφιά (ναι, οι ορμόνες κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει). Το καλό σεξ σε προστατεύει από τις ιώσεις του χειμώνα (ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σου). Το καλο σεξ, όμως, θέλει προσπάθεια... Και φυσικά δεν εννοούμε να προσπαθήσετε να βρείτε χημεία με τον σύντροφό σας (καθώς όσα κόλπα και να κάνεις δεν βοηθάει), αλλά μπορείς να γίνεις η θεά του σεξ για να απολαμβάνεις εσύ το σεξ περισσότερο... Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα. Πώς θα το καταφέρεις; Έξι μυστικά αποκαλύπτουν τον τρόπο!

Κάνε του κομπλιμέντα
Ένας από τους τρόπους για να προσελκύσεις και να κρατήσεις το ενδιαφέρον εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας ενός άντρα είναι να ξέρεις πώς να τον ανεβάζεις με ένα κομπλιμέντο. Πες του τι σου αρέσει σε αυτόν και όταν είστε στην κρεβατοκάμαρα μίλησε του για τα χαρίσματα του που σε ενθουσιάζουν περισσότερο. Αν καταφέρεις να του τα λες με σέξι τρόπο (με ένα βλέμμα για παράδειγμα) θα νιώσει ότι τον θαυμάζεις και για εκείνον δεν υπάρχει καλύτερη ερωτική παρτενέρ από αυτή.

Μην είσαι υπερβολικά γλυκιά
Συμβουλή που σε μπερδεύει, αλλά πρέπει να αφήσεις για λίγο το προφίλ του καλού, γλυκού κοριτσιού. Μην προσποιείσαι την αθώα, μην φέρεσαι παιδιάστικά και προτίμησε την εικόνα της συγκροτημένης, σοβαρής που δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια. Ένα αστείο κορίτσι προσεγγίζεται εύκολα από τους άντρες. Αλλά μια θέα του σεξ που επιθυμούν όλοι οι άντρες κάνει τους άντρες να διστάζουν να της μιλήσουν! Αν θες να είσαι επιθυμητή και πολύ σέξι, περιόρισε το κορίτσι μέσα σου για άλλη φορά.

Να έχεις αυτοπεποίθηση
Οι θέες του σεξ ή οι γυναίκες που οι άντρες δεν ξεχνούν ξέρουν τι αρέσει στους άντρες. Κάνε την εργασία σου και συγκεντρώσου σε αυτά που εκείνος θέλει να του κάνεις. Όταν ξέρεις τι του αρέσει, αυτό σε κάνει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί βλέπεις την ικανοποίηση στο πρόσωπό του. Αυτό οδηγεί σε σέξι νύχτες και περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας.

Αποφάσισε ποια είσαι
Αν έπρεπε να σκεφτείς ποιος τύπος γυναίκας είσαι στο σεξ τι θα έλεγες; Η Elizabeth Taylor, η Marilyn Monroe, η Jackie Kennedy; Δυναμική, γατούλα, αποφασισμένη ή γλυκιά; Σκέψου τι είσαι και μετά αιφνιδίασε τον με αλλαγή στην ερωτική σου προσωπικότητα. Η ποικιλία που μπορείς να προσφέρεις είναι ο πιο καλός αιφνιδιασμός για να μην σε βαριέται.

Να είσαι μοναδική
Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Μια γυναίκα, όμως, για να μείνει αξέχαστη στους άντρες δεν θα πρέπει να ακολουθεί στρατηγικές και δεν θα πρέπει να γίνει κοινότυπη στη συμπεριφορά της. Το να καλύπτεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά της με ένα πέπλο μυστηρίου τον βάζει σε σκέψεις και του δημιουργείς το αίσθημα πως θέλει να σε ανακαλύψει. Μην του το στερείς.

Το πρώτο άγγιγμα
Το τελευταίο βήμα για την ερωτική σου αναβάθμιση περνά από το κρεβάτι. Μια θεά του σεξ βρίσκει χρόνο για πολλά αγγίγματα. Βρες χρόνο (και διάθεση) να προσφέρεις στον σύντροφό σου ένα αισθησιακό και ερωτικό μασάζ. Χρησιμοποίησε μια κρέμα σώματος με άρωμα που του αρέσει και άγγιξέ τον παντού εκτός από το ένα και μοναδικό σημείο. Άγγιξέ τον σε όλο το σώμα από το κεφάλι μέχρι τις γάμπες και πες του να αφεθεί. Μια γυναίκα που περιποιείται τον άντρα της κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στις σκέψεις του.

Διαβάστε ακόμη:

Όχι, πια σεξ: Πώς θα του πεις ότι από sex buddies θέλεις πραγματική σχέση!