9 πράγματα που ΔΕΝ σκέφτεται ο σύντροφός σου όταν κάνετε σεξ

9 πράγματα που ΔΕΝ σκέφτεται ο σύντροφός σου όταν κάνετε σεξ

Κυτταρίτιδα; Ποια κυτταρίτιδα;

Το γεγονός πως οι άντρες δεν αναλύουν τόσο όσο οι γυναίκες έχει και ένα καλό... Πως τη στιγμή του σεξ δεν σε βάζουν κάτω από το μεγεθυντικό φακό για να βρουν όλα τα αρνητικά σου... Αντιθέτως για εκείνους το σεξ είναι μια στιγμή που δεν έχει λάθος! Σταμάτα λοιπόν να ντρέπεσαι γιατί οι άντρες ΠΟΤΕ δεν κάνουν τις 9 σκέψεις που ακολουθούν...

1. Αν έχεις ή όχι κυτταρίτιδα στα οπίσθια. Πίστεψέ μας πως τη στιγμή του πάθους η μόνη σκέψη που περνάει από το αντρικό μυαλό είναι... "γυναικεία οπίσθια... ουάου". Και για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς οι άντρες δε γνωρίζουν 100% πως είναι η κυτταρίτιδα. Χαλάρωσε λοιπόν και μην ψάχνεις την στάση που την κρύβει!

2. Αν φοράς ή όχι make up. Κανένας άντρας δεν απογοητεύτηκε ή τα παράτησε στη μέση της πράξης γιατί είπε... "ω, περίμενε έχεις μαύρους κύκλους, καλύτερα να μείνουμε φίλοι"! Κάνεις και ποτέ.

3. Αν έχει φύγει η μάσκαρα και μοιάζεις με πρωταγωνίστρια σε θρίλερ! Το ξερει ότι έχεις ανάψει, ότι έχεις ιδρώσει και ότι είσαι τόσο παθιασμένη που ξέχασες πως φορούσες make up. Τον κολακεύεις κιόλας!

4. Ότι κάνεις γκριμάτσες που δεν σε κολακεύουν. Κανείς άντρας δεν μπορεί να σκεφτεί πως αυτή η γωνία δεν κολακεύει την παρτενέρ του. Στο σεξ οι άντρες δεν βλέπουν το δέντρο, αλλά το δάσος... Και το δάσος είναι η απόλαυση.

5. Την έκφραση που παίρνεις την στιγμή της κορύφωσης. Μπορεί να είσαι λίγο σφιγμένη και ομολογουμένως να μην παίρνεις και την πιο κολακευτική πόζα σου, αλλά ποιος νοιάζεται; Όταν βλέπει την ικανοποίηση σου μετά από την έντονη προσπάθεια που κατέβαλλε τόση ώρα νιώθει απλά νικητής και όχι κριτής!

6. Αν έχεις παραπανίσια κιλά. Είναι πάρα πολύ απλό. Αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω το ξέρει ήδη. Δεν χρειάζεται να κοιμηθεί μαζί σου για να το διαπιστώσει. Άρα; Τη στιγμή του πάθους δεν τον ενδιαφέρει καθόλου γιατί το έχει ήδη προσπεράσει. Τελεία. Σταμάτα να το σκέφτεσαι.

7. Αν έκανες ή όχι πεντικιούρ. Εκτός από τις ελάχιστες εκείνες περιπτώσεις που ο άντρας έχει εμμονή με τα δάχτυλα των ποδιών σου, όλοι οι υπόλοιποι άντρες δεν κοιτούν αν σήμερα έκανες πεντικιούρ. Και γιατί να τους ενδιαφέρει όταν βρίσκονται εν μέσω της καλύτερης εμπειρίας της ημέρας;

8. Πως το στομάχι σου κάνει ήχους. Σε όλες έχει τύχει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης το άδειο στομάχι να δίνει ρεσιτάλ... βιολιού! Επειδή έχει συμβεί και σε εκείνον απλά προσπέρασέ το, λέγοντας κάτι αστείο.

9. Αν το στήθος σου δεν είναι το ίδιο συμμετρικό με το άλλο. Εσύ μπορεί να το έχεις παρατηρήσει, εκείνος πάλι ποτέ δεν το κατάλαβε κατά τη διάρκεια της επαφής σας. Μετά από πολλές συνευρέσεις και προφανώς τη στιγμή που θα ντύνεσαι ή θα κάνεις μπάνιο ίσως και να το προσέξει, αλλά δεν τον χαλάει καθόλου. Καθόλου!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δε βρίσκεις σύντροφο; Γιατί αυτοί οι 5 τύποι αντρών κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Θες πιο απολαυστικό σεξ; 4 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι