Έκπληξη! 6 σημάδια ότι σε θέλει για σχέση (επιτέλους)!

Έκπληξη! 6 σημάδια ότι σε θέλει για σχέση (επιτέλους)!

Το "happy end" δεν είναι αστικός μύθος!

Θέλει πραγματικά να "αράξει" και να σε κάνει το κορίτσι του; Το ερώτημα που στοιχειώνει το μυαλό σου έχει απάντηση αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να μην παραμυθιάζεσαι και να αποκωδικοποιείς με ψυχρή λογική τα σημάδια που εκείνος σου στέλνει. Τσέκαρε λοιπόν αν το αντικείμενο του πόθου σου έχει κάποια ή κάποιες από τις συμπεριφορές που ακολουθούν και μετά ετοιμάσου για το επόμενο βήμα!

1. Σου δείχνει την προσοχή του με κάθε ευκαιρία. Ένας άντρας που είναι έτοιμος να περάσει στο επόμενο βήμα ακούει προσεκτικά όταν του μιλάς. Σου κάνει ερωτήσεις για τη καθημερινότητά σου, τη ζωή σου, τα όνειρά σου, την οικογένειά σου, τις παρέες σου. Επίσης ζητάει τη συμβουλή σου (έστω και έμμεσα) και τις περισσότερες φορές είσαι το κέντρο των συζητήσεων σας.

2. Θέλει να σε βλέπει. Συχνά. Αν και δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός συναντήσεων θα λέγαμε πως αν σου προτείνει συνάντηση δυο με τρεις φορές την εβδομάδα είσαι σε καλό δρόμο. Τα βράδια που δεν βρίσκεστε τα περνάτε στα μηνύματα ή στο τηλέφωνο αναλύοντας τα πάντα. Ναι, όσο επαγγελματικά φορτωμένος και να είναι οι συναντήσεις σας είναι πρωταρχικό του μέλημα.

3. Σε παίρνει τηλέφωνο. Ναι, αυτό το απλό σημάδι. Στην εποχή που οι περισσότερες επικοινωνίες γίνονται με διαδικτυακά μηνύματα το να σε πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνεις ή αν θέλεις να συναντηθείτε κάτι σημαίνει. Οι άντρες δεν τηλεφωνούν πια στις γυναίκες που βλέπουν μόνο για σεξ. Αρκούνται στο messenger του Facebook.

4. Θέλει να γνωρίσεις την παρέα του. Όταν ο άντρας αποφασίσει να σε γνωρίσει στον κύκλο του δεν έχει σκοπό να σε βγάλει από τη ζωή του άμεσα. Μπορεί να μην στο ζητήσει αμέσως, αλλά όταν καταλάβει ότι θέλει να γίνεις το κορίτσι του θα φέρει τις καταστάσεις έτσι ώστε να βρεθείς με τους φίλους του για έναν καφέ ή το βράδυ σε κάποιο μαγαζί. Μόλις οι φίλοι του μάθουν το όνομά σου και πού δουλεύεις τότε βαδίζεις ολοταχώς προς τον δρόμο της σχέσης.

5. Κάνει μελλοντικά σχέδια. Σου ανέφερε πως θέλει να πάει στη συναυλία του Robbie Williams το καλοκαίρι; Σου είπε πως πρέπει να πάει επαγγελματικό ταξίδι στο τέλος του μήνα; Αν ναι, σε βάζει σιγά σιγά στο πρόγραμμά του και σας βλέπει μαζί μέχρι τότε. Δεν το κάνει μεγάλο θέμα, αλλά έμμεσα σου λέει πως θέλει να είστε μαζί.

6. Δεν σε πιέζει για να κοιμηθείς μαζί του. Σαν μια γενική παρατήρηση ένας άντρας που προσβλέπει σε μια ελεύθερη σχέση δεν πρόκειται να συνεχίσει τα ραντεβού αν κάθε βράδυ του λες καληνύχτα με ένα φιλί. Αν περιμένει μέχρι να είσαι έτοιμη σε θέλει για κάτι περισσότερο και αυτό λέγεται σχέση!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δε βρίσκεις σύντροφο; Γιατί αυτοί οι 5 τύποι αντρών κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Θες πιο απολαυστικό σεξ; 4 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι