Αυτά είναι τα σεξουαλικά κόλπα που θα τον τρελάνουν

Αυτά είναι τα σεξουαλικά κόλπα που θα τον τρελάνουν

Γιατί και ο άντρας έχει τα ευαίσθητα σημεία του!

Θες η ερωτική σου ζωή να μην είναι βαρετή και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Βλέπεις τριγύρω σου ζευγάρια να βαλτώνουν και φυσικά δεν είναι κάτι που εύχεσαι ή επιθυμείς και για την δική σου σχέση. Δες παρακάτω λοιπόν διάφορα τρικς για να τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. Και να ξέρεις πως θα το εκτιμήσει δεόντως. Κάνε τον να σε θέλει συνεχώς.

Πες όχι στα εσώρουχα


Το να "ξεχάσεις" να φορέσεις τα εσώρουχά σου όταν είσαι στο σπίτι με τον καλό σου είναι ένας σίγουρος τρόπος να τον γεμίσεις με ερωτικό ενθουσιασμό όλο το βράδυ. Το μόνο που θα έχει στο μυαλό του είναι πως σε θέλει εδώ και τώρα και πως πρέπει να σε πάει στην κρεβατοκάμαρά του!

Φόρεσε κόκκινο κραγιόν


Υπάρχει κάτι μοναδικά σέξι σε μια γυναίκα που έχει βάλει κόκκινο χρώμα στα χείλη της. Φόρεσέ το σε βραδινή σας έξοδο και θα δεις πως το βλέμμα του θα συγκεντρώνεται σε αυτό κάθε φορά που του μιλάς. Οι εικόνες να τον φιλάς θα κατακλύζουν τις σκέψεις του.

Στείλε του ένα video από το σπίτι!


Τι αναζητά περισσότερο ένας άντρας που από τη φύση του είναι ένας οπτικός τύπος; Να βλέπει, να σε βλέπει, να σε βλέπει... γυμνή. Μια σέξι έκπληξη στο κινητό του θα τον κάνει να "καρφωθεί" με προσήλωση στην οθόνη του τηλεφώνου του για ώρα. Η καλύτερη στιγμή για να του το στείλεις είναι μια μέρα που θα είναι στο γραφείο και θα έχει πολύ δουλειά. Πάτησε το κουμπί αποστολή χωρίς αναστολές! Απλά το νου σου, μην είναι σε κάποιο meeting και τον αποδιοργανώσεις εντελώς.

Μίλα του, ναι μίλα του!

Οι γυναίκες που εκφράζονται στο κρεβάτι μπορούν να στείλουν κάθε άντρα στον έβδομο ουρανό! Απλά μην φτάσεις στα όρια της φλυαρίας. Ζήτα του αυτά που θέλεις να σου κάνει και τα άλλα άφησέ τα πάνω τους.


Διάβασε επίσης:

Οι 4 στάσεις του σεξ που ΟΛΟΙ οι άντρες λατρεύουν