Θα σε αιφνιδιάσουμε! Οι 5 μεγαλύτεροι μύθοι για τον οργασμό σου

Θα σε αιφνιδιάσουμε! Οι 5 μεγαλύτεροι μύθοι για τον οργασμό σου

Nαι, το squirting υπάρχει!

Aν μερικές φορές αναρωτιέσαι μα τι γίνεται με τον οργασμό σου, τότε είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις γνώσεις μας. Αυτοί είναι οι 5 μεγαλύτεροι (αστικοι) μύθοι για τον γυναικείο οργασμό που θα σε εκπλήξουν...

Ο μύθος: Το squirting είναι γυναικείος αστικός μύθος
Η αλήθεια: Κάποιες γυναίκες έχουν νιώσει το squirting (ουσιαστικά την γυναικεία εκσπερμάτιση) και μερικές δεν θα το νιώσουν ποτέ. Τα υγρά που προέρχονται από το σημείο G, δηλαδή τον γυναικείο προστάτη και συμβαίνει σπανιότερα κατά την συνεύρεση και περισσότερο με την διέγερση στα προκαταρκτικά καθώς το σημείο χρειάζεται αρκετή πίεση για να ανταποκριθεί.

Ο μύθος: Oι γυναίκες λατρεύουν τις αγκαλιές μετά την κορύφωση
Η αλήθεια: Μερικές γυναίκες (ιδιαίτερα όσες βρίσκονται μετά την εμμηνόπαυση) διεγείρονται, φτάνουν σε οργασμό και δεν θέλουν κανένα άγγιγμα με το σεξ. Το αν κάποιος θέλει αγκαλιά και χάδια μετά τον οργασμό δεν έχει σχέση με το φύλο, αλλά με την προσωπικότητα.

Ο μύθος: Οι γυναίκες δεν ολοκληρώνουν με το γρήγορο σεξ γιατί θέλουν χρόνο
Η αλήθεια: Μια γυναίκα για την οποία η διέγερση είναι δύσκολη υπόθεση ή που χρειάζεται χρόνο για να φτάσει σε οργασμό είναι αλήθεια πως δεν θα ολοκληρώσει με ένα σεξ διάρκειας μερικών λεπτών. Aλλά δεν θέλουν όλες οι γυναίκες τον ίδιο χρόνο. Αν η διέγερση μιας γυναίκας από τον σύντροφό της είναι πολύ μεγάλη τότε είναι πιθανό να ολοκληρώσει και εκείνη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο μύθος: Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν συμβαίνουν ποτέ
Η αλήθεια: Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο πολλαπλός οργασμός συμβαίνει, αλλά δεν τον βιώνουν όλες οι γυναίκες. Τα νούμερα λένε πως το 15% των ενεργών σεξουαλικά γυναικών έχει πάνω από έναν οργασμό σε μια και μόνο συνεύρεση και αυτό το γεγονός εξαρτάται από τα επίπεδα διέγερσης και τη διάρκεια της επαφής. Οι γυναίκες που μπορούν να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς έχουν μικρότερη περίοδο επαναφοράς.

Ο μύθος: Οι γυναίκες δεν νυστάζουν μετά τον οργασμό
Η αλήθεια: Μερικές γυναίκες (και άντρες) νιώθουν πολύ ενεργητικοί μετά τον οργασμό. Κάποιες άλλες (και άλλοι) θέλουν να κοιμηθούν στην αγκαλιά του παρτενέρ τους ή μόνοι τους. Δεν έχει φύλο το πως αντιδρά το σώμα μετά τον οργασμό και σαν πληροφορία κράτησε πως πολλές γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται πριν πέσουν για ύπνο για να έχουν καλύτερο ύπνο.

Διαβάστε ακόμη:

Σε πιάσαμε! 9 ψέματα που λες σε κάθε πρώτο ραντεβού!