Oι καλύτερες συμβουλές για το σεξ όπως μας τις αποκάλυψαν 12 άντρες

Oι καλύτερες συμβουλές για το σεξ όπως μας τις αποκάλυψαν 12 άντρες

"Κάνε αυτές τις ασκήσεις kegels όταν είμαστε μέσα σου" είναι μία από τις αντρικές συμβουλές που θα διαβάσεις!

Ανατρέξαμε κατευθείαν στην πηγή για να απαντήσουμε στο πάντα επίκαιρο ερώτημα... "τι αναζητούν οι άντρες από τις γυναίκες στο κρεβάτι;". Μπορεί το θέμα να μην τελειώνει σε ένα άρθρο και μόνο, οι απαντήσεις 12 αγοριών, όμως, είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες...

1. "Να έχεις όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση μπορείς. Μια δυναμική ερωτική παρτενέρ τρελαίνει το αντρικό μυαλό και διώχνει και τις δικές μας ανασφάλειες". Χάρης, 30 ετών.

2. "Να είσαι άμεση και σαφής σε όσας θες από εμάς. Στάσεις, παιχνίδια, φαντασιώσεις. Το εκτιμούμε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλουμε να στα πραγματοποιήσουμε". Νίκος, 36 ετών.

3. "Μην φοβάσαι να μας πεις τι θέλεις να σου κάνουμε. Όταν ξέρουμε πως κάνουμε αυτό που σου αρέσει το κάνουμε καλύτερα". Σωτήρης, 35 ετών.

4. "Φίλα μας, κράτησέ μας, άγγιξέ μας, κοίταξέ μας με πάθος. Όλοι οι άντρες απολαμβάνουν τα ερωτικά παιχνίδια και τα γυναικεία νάζια". Γρηγόρης, 27 ετών.

5. "Βεβαιώσου πως ξέρουμε πως απολαμβάνεις την συνεύρεσή μας. Δεν χρειάζεται πάντα να μιλάς... αλλά ένα «αυτό το κάνεις τέλεια» αρκεί". Βασίλης, 32 ετών.

6. "Κοίταξέ μας όταν φιλάς το σώμα μας. Πίστεψέ μας είναι το καλύτερο κομμάτι στα φιλιά σου χαμηλά". Γιάννης, 29 ετών.

7. "Χαμογέλασέ μας πονηρά κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι σέξι να ξέρουμε πως το απολαμβάνεις και μας το δείχνεις". Στέφανος, 25 ετών.

8. "Nα είσαι τολμηρή και δεκτική στην ποικιλία των στάσεων". Πέτρος, 25 ετών.

9. "Κάνε αυτές τις ασκήσεις kegels όταν είμαστε μέσα σου. Η αίσθηση που μας προσφέρεις είναι εκπληκτική". Γιώργος, 28 ετών .

10. "Αρέσει σε όλους τους άντρες όταν τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση μας. Αξέπεραστο συναίσθημα". Ανδρέας, 27 ετών

11. "Καθοδήγησέ μας όταν κατεβαίνουμε χαμηλά." Θωμάς, 20.

12. "Μην ντρέπεσαι να ανέβεις πάνω! Μας προσφέρεις θέα και παράλληλα μας βγάζεις από τη ρουτίνα αλλαγή να είμαστε εμείς συνεχώς on top!". Θάνος, 19 ετών.

Θυμήσου και τις 12 συμβουλές στην επόμενη ερωτική σου επαφή!

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 πραγματικοί λόγοι που δε θέλει να δεσμευτεί μαζί σου