Xωρίσατε; 9 σημάδια ότι τον ξεπέρασες πρώτη!

Xωρίσατε; 9 σημάδια ότι τον ξεπέρασες πρώτη!

Ποιος μετράει; Εσύ!

Δεν έχει σημασία ποιος έκλαψε περισσότερο, ποιος το είπε ή αν ήταν κοινός ο χωρισμός... Σημασία έχει ποιος κατάφερε να αφήσει πίσω του αυτή τη σχέση... 9 σημάδια αποκαλύπτουν ότι εσύ απελευθέρωσες το φάντασμά του πρώην... πρώτη (και καλύτερη).

1. Έχεις βγει αρκετά ερωτικά ραντεβού. Στον τομέα της ερωτικής περιπλάνησής σου προς... άλλες πορτοκαλιές τα πας περίφημα! Έξτρα πόντοι αν εκείνος σε χώρισε γιατί ήθελε "λίγο χρόνο για τον εαυτό του" κοινώς δεν του έφτανες μόνο εσύ. Τελικά εσύ είχες περισσότερα φλερτ.

2. Καθάρισες το διαμέρισμά σου. Όχι, απλά το καθάρισες, αλλά γυάλισες ακόμακαι τα σερβίτσια που έχεις στο πάνω πάνω ράφι της κουζίνας! Πέταξες ότι στον θυμίζει... κούπες, μπλούζες, βιβλία... Γιατί ήσουν έτοιμη να τον αποχωριστείς με κάθε τρόπο.

3. Σε χώρισε εκείνος και τώρα σου έστειλε μήνυμα τα μεσάνυχτα για να δει τι κάνεις; Συγχαρητήρια κέρδισες! Έξτρα πόντοι αν απάντησες ένα απλό "LOL".

4. Τον συνάντησες τυχαία στον δρόμο... φορούσε μία μπλούζα που δεν του πήγαινε καθόλου ενώ έδειχνε και λιγάκι ταλαιπωρημένος. Δεν ήταν ιδιαίτερα άνετος στη συζήτησή σας ενώ νομίζεις πως είδες στα μάτια μια σπίθα όταν σε είδε! Εσύ τον ξεπέρασες, αυτός όχι και τόσο!

5. Σε πέτυχε σε μαγαζί και εσύ ήσουν με το ραντεβού σου! Πρόκειται για την απόλυτη εκδίκηση. Και η καλύτερη στάση απέναντι στην συνάντησή αυτή είναι όχι μόνο να μην χαιρετίσεις, αλλά και να μην τον ξανακοιτάξεις όλο το βράδυ.

6. Δεν δημοσιεύεις στο Facebook ερωτικά τραγούδια με τους στίχους μαζί! Εκείνος πάλι quotes για αγάπες και παρελθόν τα ανεβάζει συχνά πυκνά!

7. Άλλαξες χτένισμα και χρώμα στα μαλλιά σου και εκτός του ότι οι φίλοι σου έκαναν χιλιάδες κομπλιμέντα και ο πρώην σου έκανε like στη σχετική φωτό. Κάποιος κατάλαβε τι έχασε!

8. Ξυρίζεσαι! Μόνο αν είσαι γυναίκα θα καταλάβεις τι εννοούμε!

9. Ένας κοινός σας φίλος σου αποκάλυψε πως ο πρώην σου ρωτάει για σένα... Δεν είναι πως έχει πέσει στα πατώματα, ούτε πως κλαίει κάθε μέρα... Απλά καίγεται να μάθει αν προχώρησες. Μάντεψε την απάντηση.

Διαβάστε ακόμη:

Προσοχή! Τα 6 λάθη που δεν θελουν οι άντρες να τους κάνεις στο σεξ