Πώς να βρεις και να κρατήσεις τον άντρα της ζωής σου

Πώς να βρεις και να κρατήσεις τον άντρα της ζωής σου

Υπάρχει συνταγή; Όχι, αλλά υπάρχουν οι σωστές συμβουλές

Η αλήθεια πως το να βρεις τον άντρα των ονείρων σου και ο τρόπος να τον κατακτήσεις είναι από εκείνα τα πράγματα στη ζωή που δεν έχουν συνταγή. Θεωρήσαμε σωστό, όμως, να καταθέσουμε την εμπειρία μας και από τα λάθη ή τις σωστές κινήσεις που έχουμε κάνει να καταγράψουμε μερικές συμβουλές, που συνήθως πιάνουν με τους άνδρες.

Πώς να βρεις έναν άνδρα
1. Αέρας αυτοπεποίθησης. Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται "Πώς είναι δυνατόν ένας τέτοιος κούκλος να κυκλοφορεί με αυτή τη γυναίκα κι εγώ να μην μπορώ να βρω κανέναν;". Η απάντηση είναι απλή και λέγεται "αυτοπεποίθηση". Δεν χρειάζεται να είσαι ωραία αλλά να πιστεύεις ότι είσαι ωραία.
2. Δείξε cool. Για να κάνεις έναν άνδρα να ενδιαφερθεί για σένα πρέπει το βλέμμα σου να μην εκπέμπει απελπισία για σχέση. Αν όμως παίζεις ταυτόχρονα με δύο ή τρεις υποψήφιους, δεν κρέμεσαι πάνω απ' το τηλέφωνο και η συμπεριφορά σου δεν αποπνέει απελπισία τότε κάτι γίνεται. Εξάλλου, οι άνδρες βαριούνται όταν έχουν να κάνουν με εύκολους στόχους.
3. Βγες στοχευμένα. Στο σινεμά με την κολλητή σου ή στην καφετέρια με τον καλύτερό σου φίλο πολύ δύσκολα θα γνωρίσεις κάποιον. Βγες με καινούριες, παρέες, γνώρισε κόσμο, γέμισε την ατζέντα σου νέα τηλέφωνα και όλο και κάτι θα προκύψει. Οι καλύτερες γνωριμίες άλλωστε γίνονται μέσω φίλων.

Πώς να κρατήσεις έναν άνδρα
1. Όχι στις λέξεις "γάμος" και "παιδιά". Ακόμη κι αν ανοίξει εκείνος σχετική συζήτηση, συγκράτησε το «I do», γιατί προσπαθεί να σε ψαρέψει. Η μαγκιά είναι να δείχνεις ότι δεν σ' ενδιαφέρει καθόλου το θέμα (ακόμη κι αν καίγεσαι). Στη συνέχεια μπορείς να απολαύσεις την έκφραση που θα πάρει το πρόσωπό του. Είναι το σημείο όπου όλοι κομπλάρουν κι αρχίζουν να αναρωτιούνται τι τους λείπει και δεν τους βλέπεις ως μελλοντικούς συντρόφους και πατέρες των παιδιών σου. Εκεί είναι που κολλάνε και κάνουν το επόμενο βήμα για να σε κατακτήσουν. Κράτα λοιπόν το στόμα σου κλειστό. Λειτουργεί πάντα. Εξάλλου αυτά μπορείς να τα μοιραστείς και με τις φίλες σου.
2. Φρόντιζε να τον ανεβάζεις στα μάτια τρίτων. Ακόμη κι αν αυτό που υποτίθεται ότι κατάφερε είναι, για σένα, αστείο, εσύ κάν' το να φανεί σαν κατόρθωμα. Μιλήστε, για παράδειγμα, με ενθουσιασμό μπροστά στους φίλους του για τη βλάβη του αυτοκινήτου που υποτίθεται ότι επιδιόρθωσε αποφεύγοντας τις μη κολακευτικές λεπτομέρειες και θα σε λατρέψει για πάντα!
3. Λάβε υπόψη τη γνώμη του. Οι άνδρες λιώνουν όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου για εκείνους και ιδιαίτερα όταν κάνεις πράγματα που σου έχουν επισημάνει ότι τους αρέσουν! Αν σου πει λοιπόν ότι δεν του αρέσει το έντονο κραγιόν, δεν χρειάζεται να αρχίσεις το αντάρτικο του στιλ «Εγώ έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω!». Απλώς, κατάργησέ το. Δεν λέμε να αλλάξεις τύπο, αλλά να προσαρμοστείς λίγο στα «θέλω» του. Θα τον κάνεις να αισθανθεί υπέροχα.

Διαβάστε ακόμη:

Μπες στον ρόλο! 7 γυναίκες αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ερωτικές φαντασιώσεις