Πώς θα τον κάνεις να σε θέλει για πάντα; 6 γυναικεία μυστικά για να τον τρελάνεις!

Πώς θα τον κάνεις να σε θέλει για πάντα; 6 γυναικεία μυστικά για να τον τρελάνεις!

Μόνο εμείς ξέρουμε τι θέλει ο καλός σου!

Ο αντρικός ψυχισμός δεν αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα θέματα προς ανάλυση... Έξι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να τον κάνουν σκλάβο σου για πάντα! Πότε λοιπόν του βγάζεις τα πιο τρυφερά συναισθήματά του στην επιφάνεια;


1. Όταν τον περιμένεις σπίτι με το αγαπημένο του φαγητό σερβιρισμένο στο τραπέζι. Στο έλεγε η μαμά σου, η γιαγιά σου και όλες οι εμπειρότερες γυναίκες της ζωής σου. Ο έρωτας (του άντρα) περνάει από το στομάχι και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη εικόνα του αγαπημένου του φαγητού να τον περιμένει αχνιστό στο τραπέζι. Αν βρεις τον χρόνο να του το ετοιμάσεις θα κερδίσεις πόντους.

2. Όταν έχεις αγκαλιά ένα μωρό. Ακόμα και αν στην ιδέα ότι θα γίνει μπαμπάς νιώθει ρίγη σε όλο του το σώμα (με την κακή έννοια!) το να σε δει με ένα μωρό στην αγκαλιά πυροδοτεί αμέσως τις σκέψεις του για οικογένεια με σένα. Το οποίο είναι πάντα μια καλή σκέψη.

3. Όταν είναι άρρωστος και του προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Όταν είναι σπίτι και καίγεται από τον πυρετό σαν μεγάλο μωρό και πας απο εκεί με σούπες, βιταμίνες και πορτοκάλια σε βλέπει σαν την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. Αν τον αφήσεις μάλιστα να φυσήξει τη μύτη του δίπλα σου θα θέλει μετά να σου κάνει τον πιο τρυφερό έρωτα που σου έχει κάνει ποτέ. Αλήθεια!

4. Όταν μιλάς καλά στους γονείς του. Ο έλληνας άντρας (αν και μιλάμε και για παγκόσμιο φαινόμενο) λατρεύει την ιδέα ότι τα πας καταπληκτικά με τους γονείς του. Σκέφτεται ότι τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον και ότι τουλάχιστον δεν θα έχετε τέτοιου είδους προβλήματα στη σχέση σας!

5. Όταν ξυπνάς στην αγκαλιά του. Αν ξυπνήσει πριν από σένα και σε δει να κοιμάσαι σαν απροστάτευτο αγγελούδι στο στέρνο του θα σε κοιτάξει όλο γλύκα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα πει... "ξύπνα μωρό μου βαρέθηκα". Στα δευτερόλεπτα που πέρασαν, όμως, έκανε τις πιο γλυκές σκέψεις για σένα.

6. Όταν του αφήνεις ένα γλυκό μήνυμα. Αν του αφήσεις ένα post it με γλυκόλογα και καρδούλες θα το διαβάσει και θα το κουβαλάει στο πορτοφόλι του για όσο καιρό είστε μαζί. Ναι, οι άντρες λατρεύουν τις γλυκές κουβέντες και την αγάπη σου όταν την εκφράζεις και γραπτώς. Δοκιμασέ το!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα ικανοποιήσεις τον άντρα σου στο σεξ; 4 κόλπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή του!