Η είδηση της ημέρας: Το gadget που θα σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στο γυναικείο πληθυσμό

Η είδηση της ημέρας: Το gadget που θα σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στο γυναικείο πληθυσμό

Τι σχέση έχει ένας δονητής με όλα αυτά;

Είστε ένα κορίτσι μόνο, που βιώνει την μοναξιά; Ο καλός σας είναι ναυτικός-λέμε τώρα-ζει στο εξωτερικό ή για κάποιο λόγο αναγκάζεται να είναι καιρό μακριά σας; Μήπως έχετε ένα θέμα με την πολυπόθητη ολοκλήρωση κατά τη διάρκεια του sex; Φίλες μου, σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου, σας έχουμε το νέο, που πιθανόν να σας αλλάξει τη σεξουαλική, και όχι μόνο, ζωή!

Η εμφύτευση δονητή είναι πια γεγονός-η επιστήμη δε σταματά να μας εκπλήσσει-και υπόσχεται να κάνει τις σεξουαλικές σας εμπειρίες πολύ πιο απολαυστικές. Το Orgasmia λοιπόν, είναι το νέο gadget που κυκλοφορεί και... αναστατώνει, και κάτι μας λέει ότι θα γίνει best seller από το Φθινόπωρο που αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα.

Πρόκειται για μία συσκευή, σε σχήμα V, η οποία είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και τοποθετείται-εμφυτεύεται στην κλειτορίδα. Μέσω bluetooth στέλνει δονήσεις σε όλη την περιοχή, ενώ φορτίζεται ολομόναχη μέσω της θερμοκρασίας του σώματος. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η... κάτοχος, μπορεί να ενεργοποιήσει το δονητή της όποτε εκείνη θέλει, ενώ υπάρχει και ειδική εφαρμογή σε smartphones. Εκτός βέβαια από τα κινητά τηλέφωνα, αναμένεται να κατασκευαστούν και αρκετές άλλες συσκευές, οι οποίες θα τον ενεργοποιούν, όπως βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια.

Για την ώρα, το μοναδικό ιατρείο που τον τοποθετεί, βρίσκεται στο Beverly Hills, αλλά κάτι μας λέει ότι σύντομα αυτό θα αλλάξει.