Κάντε απόψε το πιο «οικολογικό» σεξ της ζωής σας!

Κάντε απόψε το πιο «οικολογικό» σεξ της ζωής σας!

Δεν καταλαβαίνεις τι εννοούμε... Συνέχισε να διαβάζεις!

Αν είσαι μια γυναίκα με οικολογικές ευαισθησίες γιατί να μην προστατεύσεις τον πλανήτη και από το κρεβάτι σου... Τα 6 ανατρεπτικά οικολογικά tips είναι εδώ...

1. Σβήσε τα φώτα!
Τώρα έχεις την απόλυτη δικαιολογία για να απαιτήσεις από εκείνον σεξ στα τυφλά. Επικαλούμενη την ανάγκη εξοικονόμησης της ενέργειας, γλιτώνεις από το εκδικητικό φως του πορτατίφ, που έχει βαλθεί να αναδείξει κάθε ατέλεια του κορμιού σου. Σε περίπτωση ωστόσο που επιμένει να βλέπει τι κάνει, αντιπρότεινε σεξ υπό το φως των κεριών.

2. Ρόδι, το θαυματουργό!
Μπορεί ένα αφροδισιακό δείπνο με στρείδια, μύδια και λοιπά φρούτα της θάλασσας να είναι το καλύτερο ορεκτικό για το "κυρίως πιάτο" που θα σερβιριστεί στην κρεβατοκάμαρα, όμως έχε υπόψη σου ότι οι ωκεανοί αδειάζουν με γοργό ρυθμό. Προτίμησε, εναλλακτικά, χυμό ροδιού, που οι καλά γνωρίζοντες αποκαλούν "Viagra της φύσης". Θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα πάνω σας και δεν θα βαρύνει την οικολογική σου συνείδηση.

3. Made in Brazil
Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου εργοστασίου προφυλακτικών από καουτσούκ που θα προέρχεται από τα δάση του Αμαζονίου. Όπως υποστηρίζουν οι βραζιλιάνικες αρχές, το λάτεξ θα προέρχεται από δέντρα του βιότοπου Chico Mendes, δίνοντας έτσι ένα κίνητρο στους κατοίκους των γύρω περιοχών να εκμεταλλεύονται τα δάση της βροχής αντί να τα καταστρέφουν. Τα προφυλακτικά θα κυκλοφορήσουν με την ονομασία "Natex".

4. Buy locally!
Αν θέλεις σκηνικό αλά "9½ Εδομάδες" στην κρεβατοκάμαρά σου, φρόντισε -αν μη τι άλλο- να το στήσεις με ντόπια "παραγωγή", για να μην επιβαρύνεις το περιβάλλον με το διοξείδιο του άνθρακα που εκλύουν τα μεταφορικά μέσα. Τα αγγούρια Λασιθίου άλλωστε δεν έχουν να τίποτα ζηλέψουν από τις μπανάνες Βενεζουέλας.

5. Κλείσε το καλοριφέρ!
Η θερμότητα που εκπέμπεται από την τριβή των σωμάτων είναι αρκετή για να σας κρατήσει ζεστούς για πολύ. Σε περίπτωση που το σπίτι διαθέτει τζάκι, εννοείται ότι θα το προτιμήσετε.

6. Στην μπανιέρα δυο δυο
Η all time classic συμβουλή για τα προκαταρκτικά μπορεί να εφαρμοστεί και στο πλαίσιο του afterplay. Κάνοντας μαζί μπάνιο εξοικονομείτε νερό και αυξάνετε την πιθανότητα για ένα δεύτερο γύρο.

Διαβάστε ακόμη:

Είσαι ντροπαλή; Πώς θα τον φέρεις στο κρεβάτι σου χωρίς καν να μιλήσεις;