Eξαφανίστηκε από τη ζωή σου; 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μην χάσεις το παιχνίδι

Eξαφανίστηκε από τη ζωή σου; 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μην χάσεις το παιχνίδι

Μην αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος; Σκέψου πώς πρέπει να κινηθείς τώρα...

Μήπως διανύεις εκείνη τη γεμάτη στρες περίοδο της ζωής σου κατά την οποία το αντικείμενο του πόθου σου για κάποιο ανεξήγητο λόγο αρχίζει και εξαφανίζεται σταδιακά; Δεν στέλνει πια μηνύματα πρώτος, δεν απαντά στα δικά σου, δεν σε παίρνει τηλέφωνο;

Το πιο απογοητευτικό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί στο παιχνίδι του φλερτ είναι να ξεκινάει δυναμικά μια σχέση και πριν προλάβει να γίνει σχέση εκείνος από το πουθενά εξαφανίζεται. Δεν συμβαίνει μόνο σε σένα και δεν αναρωτιέσαι μόνο εσύ τι του συνέβη! Επειδή απάντηση σε αυτό το ερώτημα πιθανότατα δεν θα πάρεις ποτέ καλύτερα διάβασε τι πρέπει να κάνεις στην περίπτωση που τον χάνεις...

1. Μην τον βομβαρδίσεις με μηνύματα
Η χειρότερη επιλογή που μπορεί να κάνεις είναι του στείλεις δεκάδες μηνύματα τη στιγμή που βλέπεις πως εκείνος δεν ανταποκρίνεται... Είναι ο καλύτερος και ο πιο γρήγορος τρόπος για να τον διώξεις και άλλο μακριά σου... Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό είναι να μην έχεις νέα του και προτιμάς να ξέρεις τι γίνεται, αλλά βγάλε αυτή τη λύση από το μυαλό σου. Δείχνει απόγνωηση και σε κάνει να φαίνεσαι λιγάκι τρελή!

2. Στείλε ένα χαλαρό μήνυμα
Το να στείλεις εκατό μηνύματα με το να στείλεις ένα έχει μεγάλη διαφορά και είναι απόλυτα αποδεκτή συμπεριφορά. Αν δεν σου απαντήσει στις επόμενες τρεις μέρες ή αν σου είπε πως θα επικοινωνήσει μαζί σου και δεν το έκανε στείλε ένα φιλικό μήνυμα. Αν για δεύτερη φορά δεν σου απαντήσει τότε εμείς στη θέση σου δεν θα ασχολούμασταν περαιτέρω.

3. Προσπάθησε να τον δεις από κοντά
Απέφυγε την επικοινωνία και βρες έναν τρόπο να τα πείτε από κοντά. Πρώτον γιατί μπορείς να του υπενθυμίσεις πόσο υπέροχη είσαι με αυτά που θα φορέσεις και δεύτερον γιατί θα καταλάβεις από την ενέργεια του προς τα σένα αν συμβαίνει κάτι. Αν συμπεριφέρεται διαφορετικά θα το καταλάβεις και πηγαίνοντας σπίτι σου δεν θα είσαι κρεμασμένη από το τηλέφωνο.

4. Απέφυγε τα πικρόχολα σχόλια στα social media
Σε καμία περίπτωση δεν θες να γίνει η "σχέση" δημόσιο θέμα συζήτησης καθώς αυτό αφορά αποκλειστικά εσένα και αυτόν και κανέναν άλλον. Αν είστε φίλοι στο Facebook και δει τα υπονοούμενα σου σε δημόσια θέα μπορεί μεν να του κινήσεις το ενδιαφέρον και να επικοινωνήσει, αλλά δεν κέρδισες τίποτα γιατί απλώς θα θεωρήσει πως εισαι ενοχλητική και ανώριμη.

5. Μην τον περιμένεις
Όταν μας έχει απορρίψει κάποιος είναι κατανοητό πόσο εμμονή μπορεί να γίνει ένα μήνυμα του. Μην κάθεσαι, όμως, και το περιμένεις όοολη μέρα! Μην κρατάς το κινητό σου συνέχεια στα χέρια, μην το τσεκάρεις συνέχεια, μην ταράζεσαι όταν ακούς τον ήχο μηνύματος! Μην μένεις στο σπίτι. Βγες έξω, ζήσε τη ζωή σου και προσπάθησε να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Αν σε καλέσει υπέροχα, αν όχι να θυμάσαι πως έχεις και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις στη ζωή σου.

6. Προχώρησε και μείωσε τις απώλειες
Αν δεν σε πάρει ποτέ τηλέφωνο τι θα πάθεις; Η απάντηση πρέπει να είναι απολύτως τίποτα και πρέπει να τον ξεχάσεις και να συνεχίσεις. Και να θυμάσαι πως το να στείλεις μήνυμα στο οποίο να εξηγείς τι σε πείραξε από το να μην στείλεις απολύτως τίποτα περνάει το καλύτερο μήνυμα! Είναι αναξιόπιστος και για αυτό προχώρησε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.

Διαβάστε ακόμη:

Γίνε κακό κορίτσι στο κρεβάτι: Τα 6 μυστικά που τρελαίνουν κάθε άντρα