Είσαι ντροπαλή; Nα πώς θα του δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να προδοθείς!

Είσαι ντροπαλή; Nα πώς θα του δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να προδοθείς!

Το γυναικείο φλερτ θέλει τρόπο...

Αγαπητή αναγνώστρια, δεν σε ξέρουμε... σε ξέρουμε καλά!
Γνώρισες κάποιον, δεν έχει δείξει κανένα σημάδι πως ενδιαφέρεται, εσύ τον σκέφτεσαι συνέχεια, αλλά ντρέπεσαι (κολλάς) να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να του δώσεις το πράσινο φως χωρίς να κάνεις την πρώτη κίνηση... Δες το πλάνο βήμα βήμα...

Βήμα πρώτο
Σύστησε τον εαυτό σου σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε γνωριστεί. Ξεκίνησε μια χαλαρή συζήτηση και αν έχετε κοινές παρέες επικεντρώσου σε κάποια σχόλια για τα ατομα που ξέρετε και οι δύο. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθείς μαζί του και να κάνεις μια υποτυπώδη συζήτηση πριν δείξεις το όποιο ενδιαφέρον σου.

Βήμα δεύτερο
Μετά την πρώτη συνομιλία σας πρότεινέ του να συναντηθείτε ξανά για κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θα σκεφτείς και με άλλα άτομα μαζί. Πες του για παράδειγμα πως θες να δεις μια νέα ταινία που βγήκε στο σινεμά και οργάνωσε να έρθει αυτός, αλλά και η παρέα σου. Το ότι η πρόσκληση δεν είναι ρομαντική και μόνο για δυο θολώνει τα νερά!

Βήμα τρίτο
Κάνε του μερικά τυχαία κομπλιμέντα όταν είστε μαζί και κοίταζέ τον στα μάτια όταν μιλάτε (ΟΧΙ σαν υπνωτισμένη). Το διακριτικό φλερτ περιλαμβάνει πολλά χαμόγελα, το να μιμείσαι τη δική του γλώσσα του σώματος και έντονες ματιές. Όλα αυτά του δείχνουν πως ενδιαφέρεσαι για αυτά που λέει και πως τον βλέπεις θετικά χωρίς να είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις σου.

Βήμα τέταρτο
Πρότεινέ του να πάτε για έναν καφέ όταν νιώσεις άνετα μαζί του. Αυτό θα σου δώσει χρόνο για να τον δεις πως φέρεται όταν είστε μόνοι σας ενώ θα μπορέσετε να κάνετε και μια πιο ουσιαστική συζήτηση. Μάθε πράγματα για αυτόν και ψάξε πόσο κοινά έχετε. Είναι καλό να ξέρεις που βαδίζεις.

Βήμα πέμπτο (και σημαντικότερο)
Πιάσε το χέρι του, τον ώμο του ή το μπράτσο του για να του υπενθυμίσεις πως δεν είστε μόνο φίλοι χωρίς, όμως, να το παρακάνεις. Στο τέλος του καφέ περίμενε την πρότασή του. Αν βλέπεις πως είναι διστακτικός πες του πως περιμένεις σύντομα πρότασή του για έξοδο!

Αν μετά από όλα αυτά δεν σου ζητήσει ραντεβού... μπορείς να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες και να βάλεις πλώρη για τον επόμενο!

Διαβάστε ακόμη:

Μην τρελαίνεσαι! 5 πράγματα που σε αγχώνουν αλλά δεν σκέφτονται οι άντρες