Θες καλύτερο σεξ; 4 τρόποι να απολαμβάνεις κάθε ερωτική συνεύρεση

Θες καλύτερο σεξ; 4 τρόποι να απολαμβάνεις κάθε ερωτική συνεύρεση

Από σένα εξαρτάται ο μεγάλος οργασμός!

Οι άντρες τις περισσότερες φορές (σύμφωνα με την πεποίθηση του γυναικείου φύλου) έχουν την ευθύνη για την σεξουαλικη ικανοποίηση της γυναίκας. Μέγα λάθος! Αν και ένας έμπειρος και τρυφερός εραστής είναι πάντα το ζητούμενο η γυναικεία συμπεριφορά στο σεξ παίζει ουσιαστικό ρόλο και συνήθως χρήζει βελτιώσεων... Ξεπέρασε τα ταμπού και με αυτοπεποίθηση μάθε το σώμα σου...

1. Ξεκίνησε εσύ το σεξ με τον σύντροφό σου
Το να μην παίρνεις πρωτοβουλία για την έναρξη μιας ερωτικής επαφής είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις στην ερωτική σου ζωή. Οι περισσότερες από εμάς εγκλωβίζονται στην εικόνα της καλής και ήρεμης συντρόφου, εικόνα που τελικά δεν βοηθάει κανέναν. Το ότι κρατάς τον εαυτό σου μακριά από την απόλαυση δείχνει στον άντρα πως αδιαφορείς για το σεξ και πως δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Σταδιακά με αυτή την τακτική σου ούτε εκείνος θα το προτείνουν το ίδιο συχνά.

2. Μην σε ενδιαφέρει πλέον με το πώς δείχνεις τη στιγμή του σεξ
Αν τη στιγμή που κάνεις σεξ σκέφτεσαι πως δείχνεις, πως σε βλέπει και πόσο ωραία ή όχι είσαι κλέβεις στιγμές απόλαυσης και διώχνεις τον οργασμό σου μακριά. Οι άντρες θέλουν να σε δουν να ζεις τη στιγμή και όχι να αγχώνεσαι για το πώς είσαι. Επίσης αναζητούν μια σύντροφο με ερωτική αυτοπεποίθηση που δεν ανησυχεί για τις καμπύλες της ή για το στήθος της, αλλά διατηρεί τον ίδιο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για την πράξη.

3. Μην υποθέτεις πως όλοι οι άντρες ενδιαφέρονται για το casual sex
Αν θεωρήσεις πως για όλους τους άντρες το σεξ είναι απλώς σεξ τότε υποτιμάς εκείνον, εσένα και την ερωτική πράξη που μοιράζεστε. Αν δεν νιώσεις με τον παρτενέρ σου οικειότητα και δεν αναπτύξετε ουσιαστική επικοινωνία η σεξουαλική σας ζωή δεν θα είναι ποτέ απολαυστική. Οι έρευνες έδειξαν πως ποιοτικό σεξ απολαμβάνουν τα παντρεμένα ζευγάρια λόγω οικειότητας και εμπιστοσύνης. Το μεγαλύτερο λάθος στις σχέσεις είναι η πεποίθηση πως οι γυναίκες δεν είναι σεξουαλικά όντα και οι άντρες δεν είναι όσο ρομαντικοί όσο οι άντρες.

4. Πες του τι θες
Το να μιλάς ευθέως για το σεξ (τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει) θεωρείται έως ένα βαθμό ταμπού για τις γυναίκες καθώς νιώθουν αμήχανα ακόμα και όταν απευθύνονται στον μόνιμο σύντροφό τους. Είναι όμως ο μόνος τρόπος για να επιτύχεις μια ικανοποιητική ερωτική ζωή. Η γυναίκα έχει τις ευθύνες της κατά τη σεξουαλική επαφή. Κανένας άντρας δεν μπορεί να σε φέρει σε οργασμό αν εσύ πρώτα δεν πειστείς ότι είναι και δικό σου καθήκον προς τον εαυτό σου. Το πολύ καλό νέο είναι πως αν μιλήσεις στον σύντροφό σου για το τι θες να σου κάνει θα είναι κάτι παραπάνω από διαθέσιμος να στα πραγματοποιήσει.

Διαβάστε ακόμη:

4 συμβουλές για έναν υπέροχο solo οργασμό!