Πού είναι ο οργασμός; Οι 4 τρόποι για να μην σου ξεφεύγει σε κάθε συνεύρεση

Πού είναι ο οργασμός; Οι 4 τρόποι για να μην σου ξεφεύγει σε κάθε συνεύρεση

Όταν η κορύφωση δεν έρχεται κάτι κάνεις λάθος...

Το θες, το προσπαθείς, αλλά κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να νιώσεις τον οργασμό και από το να κερδίσεις το λαχείο. Η γυναικεία κορύφωση παρουσιάζει ένα βαθμό δυσκολίας σε σχέση με την αντρική, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που οφείλεις να κάνεις για εξασφαλίσεις τον οργασμό σε κάθε συνεύρεση...

Το παν είναι η εξάσκηση
Το έχουμε γράψει αρκετές φορές μέσα από αυτή τη στήλη πως αν δεν έχεις βρει μόνη σου τον τρόπο να φτάνεις στην κορύφωση μην περιμένεις τον σύντροφό σου να τον ανακαλύψει εκείνος. Είναι δηλαδή να σαν να ψάχνει κάποιος τον μεγάλο θησαυρό χωρίς χάρτη! Αυτό λοιπόν που πολλοί ειδικοί συστήνουν στις γυναίκες είναι να νιώσουν άνετα με το σώμα τους και να ανακαλύψουν μόνες τους τα σημεία που τους προκαλούν διέγερση. Είναι σημαντικό μέσα από τη διαδικασία να εντοπίσεις τον τρόπο με τον οποίο φτάνεις στην κορύφωση για να εξηγήσεις αναλυτικά στον σύντροφό σου τι θες.

Μίλησε για αυτό...
Τώρα που ξέρεις τον δρόμο του οργασμού, πρέπει να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση ώστε να εξηγήσεις αναλυτικά στον παρτενέρ σου τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Τα πολύ απλά... "πιο χαμηλά", "πιο δεξιά", "πιο έντονα" δεν φτάνουν. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένη σχετικά με την τοποθεσία, ταχύτητα και πίεση που χρειάζεσαι. Μπορείς βέβαια κατά τη διάρκεια της διείσδυσης να τα κάνεις και μόνη σου.

Έκπληξη!
Το στήθος σου και ο οργασμός σου συνδέονται και αυτό δεν το ήξερες! Τη στιγμή που εκείνος θα ασχολείται με σένα και με κάποιο άλλο σημείο του σώματός σου καλό θα ήταν να ασχοληθείς εσύ με το στήθος σου. Το γυναικείο στήθος ανεξαρτήτως μεγέθους έχει ένα εντυπωσιακό δίκτυο νευρικών απολήξεων και το καθιστούν μια εξαιρετικά ερωτογενή ζώνη, που βοηθάει στην παραγωγή της ορμόνης του έρωτα ή αλλιώς οξυτοκίνη.

Χαλάρωσε
Το να είσαι χαλαρή είναι το μυστικό του οργασμού. Σε αντίθεση με τους άντρες που μπορούν να ολοκληρώσουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε και κάτω από όλες τις συνθήκες οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικές. Αν κουβαλάς τα άγχη της ημέρας οι πιθανότητες να επιτύχεις οργασμό μειώνονται σημαντικά. Για αυτό τον λόγο βρες τι σε χαλαρώνει -ένα καυτό μπάνιο, ένα ποτήρι κρασί- και μετά ξεκίνησε τη συνεύρεση με τον καλό σου.

Πάρε τον χρόνο σου
Συχνά μια γυναίκα νιώθει ένοχη που ενώ ο σύντροφός της προσπαθεί να την φέρει σε οργασμό εκείνη αργεί. Πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζεις πως μια γυναίκα χρειάζεται το λιγότερο 20 λεπτά για την κορύφωση. Μην αγχώνεσαι λοιπόν. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι γιατί έτσι είναι το γυναικείο σώμα. Δεν είναι κατοστάρι, αλλά ένας μικρός μαραθώνιος!

Διαβάστε ακόμη:

Ακόμα ελεύθερη; Οι 5 λόγοι που δεν μπορείς να κάνεις σχέση