Γιατί δεν φτάνεις στην κορύφωση; 5 μυστικά για τον οργασμό σου

Γιατί δεν φτάνεις στην κορύφωση; 5 μυστικά για τον οργασμό σου

Έφτασε η στιγμή του μεγάλου οργασμού!

Ο γυναικείος οργασμός, -αυτό το μυστήριο- είναι μια σωματική απόλαυση που για να επιτυχθεί απαιτούνται παράγοντες όπως έντονη ερωτική διέγερση, οικειότητα με τον σύντροφο, ηρεμία, χαλάρωση και εμπειρία από την πλευρά της γυναίκας. Αν για κάποιο λόγο το τελευταίο διάστημα το να φτάσεις στην κορύφωση γίνεται όλο και πιο δύσκολο βεβαιώσου πως τηρείς τους παρακάτω πέντε κανόνες:

1. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη. Σκέψου ένα σέξι σενάριο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. (Κάποιες γυναίκες το θεωρούν απιστία, αλλά όχι, δεν είναι). Χωρίς τύψεις σκέψου κάτι που πυροδοτεί την ερωτική σου διάθεση με το που ξεκινάς το ερωτικό παιχνίδι με τον παρτενέρ σου.

2. Μην σε νοιάζει η εικόνα σου. Κλείσε το φως αν σε αγχώνει το πώς φαίνεσαι στον σύντροφό σου. Εκείνη τη στιγμή πρέπει να ζεις αυτό που συμβαίνει και όχι να σκέφτεσαι πως δείχνουν οι γοφοί σου ή αν φαίνεται η κυτταρίτιδα στους μηρούς σου. Δεν το προσέχει εκείνος, κολλάς εσύ;

3. Κάνε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Τη στιγμή που αυτός κατεβαίνει χαμηλά μπορείς να του ζητήσεις να σε αγγίξει με τα δάχτυλά του στην περιοχή σου. Τις περισσότερες φορές ο συνδυασμός κινήσεων φέρνει τον οργασμό.

4. Για σένα νοιάσου... και λάβε δράση. Δε χρειάζεται να περιμένεις από το ταίρι σου να κάνει όλη τη... δουλειά. Γιατί κανείς δεν ξέρει καλύτερα το σώμα σου από εσένα την ίδια. Μην ντρέπεσαι να το κάνεις μπροστά του. Το αντίθετο μάλιστα, αφού το να "ικανοποιείς" τον εαυτό σου μπροστά του είναι εξαιρετικά διεγερτικό για εκείνον.

5. Αρχικά ψυχραιμία. Αν υποψιαστείς πως δεν πρόκειται να έρθει ο πολυπόθητος οργασμός το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Κατά μέσο όρο μία γυναίκα χρειάζεται 20' άμεσης διέγερσης για να έρθει σε οργασμό. Αν ακόμα και σε αυτό το διάστημα δεν νιώθεις κοντά μην αγχωθείς. Σκέψου πως πρέπει να απολαύσεις τη στιγμή και μπορεί να σου συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις.

Διαβάστε ακόμη:

Μιλάμε μόνο για σεξ! 14 μικρές αλήθειες που πρέπει να ξέρεις λίγο πριν τα 30!