7 πράγματα που δεν σου είπε κανείς για τον στοματικό έρωτα

7 πράγματα που δεν σου είπε κανείς για τον στοματικό έρωτα

Χαλάρωσε (επιτέλους) και απόλαυσε το!

Μια στιγμή οικειότητας με τον σύντροφό σου, πολλές σκέψεις και 7 μυστικά που δεν πρέπει να ξεχάσεις...


1. Αν δεν το απολαμβάνεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το κάνει καλά. Ναι, καλά διάβασες. Αν δεν σου αρέσει ή νιώθεις πως δεν θα φτάσεις ποτέ στην κορύφωση δε σημαίνει απαραίτητα πως έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ. Οι πιθανότητες είναι να μην το κάνει εκείνος με τον τρόπο που σου αρέσει. Καθοδήγήσέ τον περισσότερο.

2. Οι κινήσεις που αρέσουν στις φίλες σου δεν αρέσουν απαραίτητα και σε εσένα. Το σώμα σου δεν μοιάζει με καμίας άλλης γυναίκας και αυτό μεταφράζεται πως εσύ χρειάζεσαι τις δικές σου τεχνικές για την κορύφωση. Πρέπει να τις ανακαλύψεις με τον σύντροφό σου.

3. Δεν είναι καθόλου κακό να του ζητήσεις να στο κάνει. Γιατί πρέπει να περιμένεις να πάρει πρωτοβουλία ενώ μπορείς κάλλιστα να του πεις κατευθείαν; Ζήτησέ το κάθε φορά που το θες.

4. Αν την ώρα που σου προσφέρει τον... στοματικό του έρωτα εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι πως διαρκεί πολύ προφανώς δεν το απολαμβάνεις. Η καλύτερη συμβουλή για να το απολαύσεις είναι να χαλαρώσεις, να μη σκέφτεσαι τίποτα, και να αφεθείς στη στιγμή.

5. Την πρώτη φορά που θα στο κάνει θα είναι λίγο αμήχανο. Η πρώτη συνεύρεση μεταξύ δύο εραστών είναι πάντα περίεργη και το ίδιο -και περισσότερο- ισχύει για την πρώτη στιγμή που κάνετε στοματικό έρωτα. Δεν είσαι η μόνη που αγχώνεται.

6. Δεν μπορεί να γίνει σε καρέκλα! Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το βλέπεις στις ταινίες. Χρειάζεσαι μια εργονομική καρέκλα, navigator για αυτόν και καθαρό πάτωμα για να κάτσει εκείνος. Πολύς κόπος!

7. Μπορεί να ακουστούν κάποιοι περίεργοι ήχοι και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τους αγνοήσετε και να συνεχίσετε σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως το γρήγορο σεξ είναι και το καλύτερο; Με αυτά τα επιχειρήματα θα σε πείσουμε!