Tα σημάδια του έρωτα: Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει μόνο για σεξ

Tα σημάδια του έρωτα: Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει μόνο για σεξ

Τα σημάδια ότι θέλει να γίνεις (επιτέλους) το κορίτσι του

Με θέλει μόνο για σεξ ή για σχέση; Η απορία που στοιχειώνει το γυναικείο μυαλό έχει απάντηση αρκεί να μην παραμυθιάζεσαι και να αποκωδικοποιείς με ψυχρή λογική τα σημάδια που εκείνος σου στέλνει. Δες λοιπόν αν το αγόρι που σου αρέσει έχει κάποια ή κάποιες από τις συμπεριφορές που ακολουθούν και αν ναι ετοιμάσου για το επόμενο βήμα...

1. Σε παίρνει τηλέφωνο. Ναι, καλά διάβασςες! Αυτό το πολύ απλό σημάδι αποκαλύπτει πολλά.. Στην εποχή που οι περισσότερες επικοινωνίες γίνονται με διαδικτυακά μηνύματα το να σε πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνεις ή αν θέλεις να συναντηθείτε κάτι σημαίνει. Οι άντρες δεν τηλεφωνούν πια στις γυναίκες που βλέπουν μόνο για σεξ. Αρκούνται στο Messenger του Facebook, στο Whatsapp ή στο Viber. Η κλήση δείχνει κάτι παραπάνω.

2. Επιδιώκει τις συναντήσεις σας (και μάλιστα συχνά). Αν και δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός συναντήσεων θα λέγαμε πως αν σου προτείνει συνάντηση δυο με τρεις φορές την εβδομάδα είσαι σε καλό δρόμο. Αν κάποιο βράδυ δεν βρεθείτε τα περνάτε στα μηνύματα ή στο τηλέφωνο αναλύοντας τα πάντα. Ναι, όσο επαγγελματικά φορτωμένος και να είναι οι συναντήσεις σας είναι πρωταρχικό του μέλημα.

3. Θέλει να σε γνωρίσει στον κύκλο του. Όταν ο άντρας αποφασίσει να σε γνωρίσει στην παρέα του δεν έχει σκοπό να σε βγάλει από τη ζωή του άμεσα. Μπορεί να μηστο ζητήσει αμέσως, αλλά όταν καταλάβει ότι θέλει να γίνεις το κορίτσι του θα φέρει τις καταστάσεις έτσι ώστε να βρεθείς με τους φίλους του για έναν καφέ ή το βράδυ σε κάποιο μαγαζί. Μόλις οι φίλοι του μάθουν το όνομά σου και πού δουλεύεις τότε βαδίζεις ολοταχώς προς τον δρόμο της σχέσης.

4. Κάνει μελλοντικά σχέδια. Σου ανέφερε τυχαία πως θέλει να πάτε μαζί σε μια συναυλία τέλη Αυγούστου; Σου είπε πως το φθινόπωρο θα ήθελε να σε πάτε ένα διημεράκι στη Μονεμβασιά; Αν ναι, σε βάζει σιγά σιγά στο πρόγραμμά του και σου δείχνει πως σας βλέπει μαζί το επόμενο διάστημα. Είναι έμμεσος τρόπος να σου πει ότι θέλει να είσαι το κορίτσι του και περιμένει από σένα με τις απαντήσεις σου να επιβεβαιώσεις το θέλω του.

5. Δεν σε πιέζει να κοιμηθείς μαζί του. Σαν μια γενική παρατήρηση ένας άντρας που προσβλέπει σε μια ελεύθερη σχέση δεν πρόκειται να συνεχίσει τα ραντεβού αν κάθε βράδυ του λες καληνύχτα με ένα φιλί. Αν περιμένει μέχρι να είσαι έτοιμη σε θέλει για κάτι περισσότερο και αυτό λέγεται σχέση!

Διαβάστε ακόμη:

Είσαι έτοιμη για sexting; Οι 8 κανόνες του διαδιακτυακού σεξ