Είναι έτοιμος να σου κάνει πρόταση γάμου και αυτά τα σημάδια τον πρόδωσαν!

Είναι έτοιμος να σου κάνει πρόταση γάμου και αυτά τα σημάδια τον πρόδωσαν!

Είναι λίγο νευρικός τελευταία; Εξαφανίστηκε το αγαπημένο σου δαχτυλίδι; Δεν είναι τυχαίο!

Τον θέλεις. Σε θέλει. Η σχέση σας μετρά αρκετό διάστημα και εσύ θα ήθελες να περάσει στο επόμενο βήμα που οδηγεί κατευθείαν στα σκαλιά της εκκλησίας! Τα σημάδια που ακολουθούν δείχνουν πως και εκείνος για εκεί το πάει...

Ένα από τα δαχτυλίδια σου έχουν εξαφανιστεί!
Αν κάποιο από τα δαχτυλίδια σου ξαφνικά εξαφανίστηκε και ξαφνικά εμφανίστηκε μπορεί να είσαι μόλις ένα βήμα μακριά από τον αρραβώνα. Γιατί πως αλλιώς θα ξέρει ποιο δαχτυλίδι να σου αγοράσει αν δεν ξέρει το μέγεθος σου. Είναι κλασικό σημάδι...

Μερικές στιγμές γίνεται νευρικός χωρίς προφανή λόγο
Αν ο σύντροφός σου το τελευταίο διάστημα δείχνει σαν να σκέφτεται διαρκώς κάτι τότε κάτι σκέφτεται! Έχει το δαχτυλίδι πάνω του, ανησυχεί μήπως το δεις και δεν ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σου κάνει την πρόταση. Όσο περισσότερο κρατάει το δαχτυλίδι, περιμένοντας την τέλεια στιγμή τόσο περισσότερο νευρικος θα γίνεται.

Έκλεισε εισιτήρια για ρομαντική απόδραση
Αν κανονίσατε ταξίδι στο Παρίσι ή σε έναν εξωτικό προορισμό μην αποκλείεις την πιθανότητα να επιστρέψεις με μονόμετρο! Αν από το πουθενά σου πρότεινε πως θα ήταν ωραία ιδέα να πάτε ένα ταξιδάκι γιατί είστε πολύ κουρασμένοι και οι δύο τότε κάτι συμβαίνει... Σημαντική λεπτομέρεια πως κάτι σου ετοιμάζει είναι αν μέχρι τώρα έκλεινες εσύ τα πάντα (εισιτήρια και δωμάτια) και τώρα ξαφνικά εκείνος έγινε ταξιδιωτικός πράκτορας!

Το ιστορικό του στον υπολογιστή έχει sites με νύφες!
Αν είσαι περίεργη και πας και τσεκάρεις το ιστορικό των διαδικτυακών του επισκέψεων και βρεθείς μπροστά σε σελίδες του Pinterest για δαχτυλίδια ή σε sites περιοδικών για νύφες τότε η πρόταση έρχεται σύντομα. Αδιαμφισβήτητο σημάδι ότι θα σε κάνει γυναίκα του!

Μια συμβουλή σου δίνουμε μόνο... Ακόμα και αν κατάλαβες τις προθέσεις σου μην του αποκαλύψεις ότι ξέρεις... Είναι σαν να καταστρέφεις το πιο σημαντικό project που έχει αναλάβει!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι κινήσεις που λατρεύουν τα αγόρια στο σεξ και δεν το ήξερες