Ξεπέρασες τον πρώην σου και 4 σημάδια το αποδεικνύουν

Ξεπέρασες τον πρώην σου και 4 σημάδια το αποδεικνύουν

Συγχαρητήρια ο πρώην σου είναι παρελθόν

Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να περάσει όλα τα συναισθηματικά στάδια που αυτός επιφέρει. Έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις οργισμένη, προδομένη και λυπημένη. Δε χρειάζεται να νιώθεις πως πρέπει να αποβάλλεις τον πρώην σου από το μυαλό σου από τη μια στιγμή στην άλλην. Το πιο σημαντικό μάθημα είναι να κατανοήσεις πως σου αξίζει να σε αγαπάνε και να αφήνεις πίσω σου εκείνον που δεν μπορεί να το κάνει. Τα σημάδια ότι ο άντρας που σε πλήγωσε είναι παρελθόν είναι αυτά...

Θες να φλερτάρεις
Όταν είσαι πληγωμένη το μόνο που βλέπεις και σκέφτεσαι είναι εκείνον. Το φλερτ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σου και το μόνο που έρχεται στο μυαλό σου είναι όσα ζήσατε μαζί. Όταν όμως εκείνος φεύγει σιγά σιγά από την σκέψη σου τότε νιώθεις πως εκεί έξω υπάρχει κάποιος που σε περιμένει και θες να τον γνωρίσεις! Η ανάγκη σου να φλερτάρεις δείχνει πως είσαι έτοιμη να αφήσεις τον χωρισμό πίσω σου.

Μιλάς για εκείνον στους φίλους σου αλλά δεν τον υπερασπίζεσαι πια
Μετά από έναν χωρισμό η γυναίκα έχει τάση να κρατάει τα καλά και να ξεχνά όσα της έκανε ο πρώην σύντροφός της και την πλήγωσε. Πλέον, όμως, όταν μιλάς για εκείνον, αναφέρεσαι σε όσα έκανε ΛΑΘΟΣ. Όταν η διάθεσή σου να τον συγχωρείς τελειώνει σημαίνει πως επιτέλους βλέπεις καθαρά μπροστά σου. Ναι, δεν έχεις συναίσθημα.

Δε θες να τον εκδικηθείς πια
Τα επεισόδια του Dexter δεν σου δίνουν πια έμπνευση! Οι πληγές δεν είναι πια ανοιχτές και για αυτόν τον λόγο δεν σκέφτεσαι τρόπους για να τον εκδικηθείς. Αν πια δεν θες να πάρεις τηλέφωνο τη μαμά του να τον βρίσεις ή να απαγάγεις το σκυλί του τότε προχώρησες.

Τον έχεις συγχωρέσει
Η συγχώρεση είναι το πιο σημαντικό συστατικό στο παιχνίδι του χωρισμού. Το να συγχωρέσεις τα δικά σου λάθη και κυρίως τα δικά του λάθη είναι ο μόνος τρόπος να αφήνεις το φάντασμα του πρώην σου ελεύθερο. Και όταν το κάνεις είναι σίγουρο πως δεν το θες πια!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι κινήσεις που λατρεύουν τα αγόρια στο σεξ και δεν το ήξερες