Καμία κρίση:10 υπέροχες (& ανέξοδες) ιδέες για να περάσεις ρομαντικά με τον σύντροφό σου

Καμία κρίση:10 υπέροχες (& ανέξοδες) ιδέες για να περάσεις ρομαντικά με τον σύντροφό σου

Ρίξε την ψήφο σου... Ρομαντισμός με budget!

Σε καταλαβαίνουμε... Δημοψηφίσματα, δηλώσεις, αντιπαραθέσεις, διχασμός στις απόψεις σου με φίλους και συναδέλφους, εκνευρισμός σε κάθε σου κίνηση.
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως οι συνθήκες εκεί έξω σε σπρώχνουν σε μια ρομαντική καθημερινότητα... Για εμάς, όμως, αυτή η οικονομική κρίση και οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποτελούν μια υπέροχη ευκαιρία για δύο πράγματα... Για να έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφό μας και ταυτόχρονα να απολαύσουμε ουσιαστικό χρόνο μαζί του χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.
Δε ξέρουμε τι θα ψηφίσεις στο δημοψήφισμα... Αλλά για εμάς ρίξε ψήφο... στον ρομαντισμό με budget!

1. Φτιάξε μερικά finger foods (μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο, τοστάκια και φρουτάκια), βάλε τα σε ένα καλάθι, πάρε μια κουβέρτα και πηγαίνετε σε μια αγαπημένη σας περιοχή για ένα ρομαντικό πικ νικ όταν δύει ο ήλιος. Στην ωραιότερη χώρα του κόσμου ζούμε και θα βρείτε πολλά ειδυλλιακά σημεία για να τσιμπήσετε ρομαντικά.

2. Κάνε του ένα μασάζ όταν θα γυρίσει από τη δουλειά. Τι τις θες τις βραδινές εξόδους όταν μπορείς να είσαι μαζί του όλο του βράδυ, ανακαλύπτοντας από την αρχή το σώμα του υπό το φως των κεριών και με συνοδεία απαλής μουσικής;

3. Βράδυ Σαββάτου; Πάρε τον καλό σου, κατευθυνθείτε προς τα νότια και πηγαίνετε για μια νυχτερινή βόλτα δίπλα στο κύμα και κάτω από το φεγγάρι.

4. Κάντε ένα αφρόλουτρο μαζί. Όχι μόνο θα κάνετε οικονομία στο νερό (!) αλλά θα έρθετε πιο κοντά. Απαλή μουσική, οι σκέψεις της ημέρας και εσύ και ο σύντροφός σου γυμνοί και χαλαροί! Τι άλλο να θες για απόψε;

5. Μείνετε σπίτι και βάλτε στο YouTube να παίζουν μπλουζ του '80! Μπες στην αγκαλιά του και χορέψτε όση ώρα θέλετε! Ναι, ναι σαν τα πάρτι του δημοτικού. Πάντα το ήθελες και το ξέρουμε! Τώρα θα το θέλει και αυτός!

6. Αντί για τον καθιερωμένο σας κυριακάτικο καφέ σε κάποια καφετέρια του κέντρου πάρε τον καλό σου από το χέρι και περπατήστε στην Πλάκα. Τα γραφικά σοκάκια, οι τουρίστες με τις φωτογραφικές, ο καυτός ήλιος θα σας κάνουν να πιστέψετε πως είστε σε διακοπές!

7. Κοιμηθείτε μαζί! Ναι, μιλάμε για κάτι τόσο απλό. Δε χρειάζεται τα σαββατοκύριακα να είστε πάντα έξω. Μετά το μεσημεριανό σας γεύμα βάλτε μια ταινία στην τηλεόραση και χαλαρώστε στην αγκαλιά του άλλου. Όταν νυστάξετε απολαύστε τον καλύτερο μεσημεριανό ύπνο της ζωής σας.

8. Βγείτε στο μπαλκόνι με ένα μπουκάλι κρασί (υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ σε πολύ καλές τιμές) και κλείστε όλα τα φώτα. Μιλήστε για όσα σας προβληματίζουν και δείτε τη φωτισμένη πόλη.

9. Ανακαλύψτε πράγματα στο σεξ που δεν είχατε χρόνο πριν. Είτε μιλάμε για νέες στάσεις, είτε για πράγματα που θες να σου κάνει η οικονομική κρίση είναι μια υπέροχη δικαιολογία για σεξ.

10. Tελευταίο, καλύτερο και πιο απολαυτικό κρατήσαμε έναν μαραθώνιο σεξ. Μπείτε σπίτι βράδυ Παρασκευής και βγείτε Δευτέρα πρωί (την Κυριακή εντάξει πηγαίνετε για να ψηφίσετε). Μείνετε σπίτι και ανακαλύψτε τις ερωτικές συνεύρεσεις σας ξανά... ξανά!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα προστατέψεις τη σχέση σου από την οικονομική κρίση