6 (σημαντικά) λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού!

6 (σημαντικά) λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού!

Κανόνας πρώτος: Πήγαινε σπίτι μόνη σου!

Αν αυτόν τον άντρα τον θες πολύ... στο πρώτο σας ραντεβού απέφυγε αυτά τα γνωστά 6 λάθη που μπορεί να διακινδυνεύσουν το μέλλον μαζί του...

Πες όχι στα πρώτα ραντεβού στο σαλόνι του ή στο σαλόνι σου!
Αν βρεθείτε σε σπίτι δυστυχώς στέλνεις το λάθος μήνυμα στον άντρα που σε ενδιαφέρει. Δείχνεις ότι είσαι πολύ άνετη πολύ σύντομα. Αν περάσετε το πρώτο ραντεβού στο καναπέ του στο δεύτερο πού θα πάτε;

Ρούχα= Απαραίτητα
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και το ξέρεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται όταν σε βλέπουν στο πρώτο ραντεβού είναι αν είσαι σωστά ντυμένη για την περίπτωση. Ναι, πρέπει να είσαι σέξι, αλλά μην το παρακάνεις. Άσε τον να φανταστεί τα περισσότερα από τα σωματικά σου χαρίσματα.

Τα ραντεβού δεν είναι συνέντευξη για δουλειά
"Πού δουλεύεις"; "Πόσα λεφτά βγάζεις"; "Ποια είναι τα σχέδια σου"; Κανένας άντρας δεν απολαμβάνει την ανάκριση στο πρώτο ραντεβού. Κράτησε τη συνομιλία σας σε χαλαρή διάθεση και άκουσε τι έχει να σου πει χωρίς πολλές ερωτήσεις. Δώσε του χρόνο για να τον γνωρίσεις.

Ξέχασε τον σνομπισμό
Το πιστεύεις ή όχι και οι άντρες είναι νευρικοί στο πρώτο ραντεβού. Να χαμογελάς και να είσαι προσιτή. Εκείνος λογικά προσπαθεί να σου κάνει καλή εντύπωση οπότε χαλάρωσε τον με ένα χαμόγελο.

Να μιλήσεις για σεξ ναι! Όχι στο πρώτο ραντεβού όμως
Η συζήτησή σας λέει πολλά για όσα έχεις στο μυαλό σου και αποκαλύπτει παράλληλα κομμάτια για τον χαρακτήρα σου. Οι άντρες θα παρατηρήσουν τι θέματα έφερες στο τραπέζι (και θα σε σχολιάσουν για αυτά) οπότε φέρσου αναλόγως.

Πήγαινε σπίτι μόνη σου
Είναι αλήθεια πως είμαστε ενήλικοι και έχουμε το δικαίωμα να ευχαριστήσουμε το σώμα μας με τον τρόπο που επιθυμούμε. Αν όμως θες μια ισορροπημένη, αφοσιωμένη σχέση το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι κακή ιδέα. Αν του τα δώσεις όλα με την πρώτη δεν θα έχει κανένα κίνητρο να σε κυνηγήσει άλλο.

Διαβάστε ακόμη:

Σεξ στο νερό: Οι 4 λόγοι που πρέπει να πεις «όχι»