Τους πιάσαμε! Τα 4 ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ψέματα που σου λένε οι άντρες

Τους πιάσαμε! Τα 4 ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ψέματα που σου λένε οι άντρες

Και δεν είναι όλα αθώα!

Η εμπιστοσύνη αποτελεί θεμελιώδης αρχή σε μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Αν όμως θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και οι ρεαλιστές πρέπει να αποδεχτούμε πως οι γυναίκες λένε ψέματα στους άντρες τους και αντίστροφα οι άντρες στις γυναίκες τους. Έρευνες έχουν δείξει πως τα περισσότερα ψέματα σε μια σχέση έχουν κίνητρο να κάνουν τον σύντροφο να νιώθει καλύτερα...

Τα πιο συχνά αντρικά ψέματα είναι αυτα:

"Και βέβαια λατρεύω τους φίλους σου!"
Ένα ψέμα με κίνητρο το να σε κάνει να τον ερωτευτείς ή να μείνεις ερωτευμένη μαζί του. Ξέρει ότι οι κολλητές σου και οι φίλοι σου σε επηρεάζουν και ξέρει πως χρειάζεται ως έναν βαθμό την έγκρισή τους. Για αυτό και μπορεί να πει πόσο πολύ τους πάει και τους θέλει, ακόμα και τη στιγμή που δεν έχει καμία διάθεση να κάνει παρέα μαζί τους. Βέβαια, το ψέμα αυτό δεν έχει διάρκεια. Όσο προχωράει η σχέση η πραγματική του άποψη για τους φίλους σου θα βγει στην επιφάνεια.

"Aγάπη μου, είσαι η καλύτερη στο σεξ".
Τα περισσότερα ψέματα λέγονται και ακούγονται σχετικά με το σεξ. Ίσως γιατί είναι ένα θέμα στο οποίο είμαστε όλοι πολύ ευάλωτοι. Για αυτό και οι άντρες μπορούν να μας πουν ψέματα σε αυτό το πεδίο για να μας ευχαριστήσουν. Το "είσαι η καλύτερη που έχω" πάει ακούγεται συχνά -ειδικά τον πρώτο καιρό της σχέσης- και μπορεί να μη στο λέει για να σε κοροϊδέψει ή μπορεί και ως ένα βαθμό να το πιστεύει. Αλλά να έχεις στο νου σου ότι επιδιώκει και να χτίσει τη σεξουαλική σας χημεία, αλλά και γιατί περιμένει την ίδια απάντηση από σένα.

"Δεν θα μπορώ να σε πάρω. Θα είμαι με τα παιδιά".
Αυτό είναι το χειρότερο ψέμα γιατί ακούγεται όταν ο σύντροφός μας αρχίζει και απομακρύνεται από τη σχέση. Τη στιγμή που ο άντρας έχει αμφιβολίες για τη σχέση του προσπαθεί να απομακρυνθεί και ξεκινά τις εξόδους μόνος του. Και βάζει δικαιολογία τους φίλους του ότι δεν θα μπορεί να μιλήσει γιατί ουσιαστικά θέλει να νιώσει μόνος του σαν να μην έχει κοπέλα.

"Μια χαρά είναι το φόρεμα. Δεν έχεις παχύνει".
Αναμφίβολα ένα καλό ψέμα – από αυτά που δείχνει ότι σε νοιάζεται. Αλλά ακόμα και τα πιο ευγενικά ψέματα είναι λάθος στρατηγική αν ο καλός σου τακτικά σου λέει μόνο αυτά που θες να ακούσεις. Αν το φόρεμα είναι πολύ στενό και δεν σε κολακεύει είναι προτιμότερο να πει... "πάντα μου αρέσεις με αυτά που φοράς, αλλά αυτό το φόρεμα δεν είναι τόσο καλό" από το να σε αφήσει να βγεις έξω με κάτι που δε σου πάει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 13 πιο σοφά sex tips για να απολαμβάνεις περισσότερο τις σεξουαλικές σου συνευρέσεις