Πώς θα καταλάβεις ότι βγαίνεις με έναν άντρα που δε σε βλέπει σοβαρά

Πώς θα καταλάβεις ότι βγαίνεις με έναν άντρα που δε σε βλέπει σοβαρά

Γοητευτικός μεν, αναξιόπιστος δε!

Αν βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση στην οποία αναρωτιέσαι συνεχώς γιατί εξαφανίζεται και εμφανίζεται στη ζωή σου χωρίς δικαιολογία, γιατί δεν επικοινωνεί, γιατί δεν έχεις γνωρίσει ακόμη τους φίλους του οι απαντήσεις είναι πολύ πιο απλές από όσο εσύ θεωρείς. Είναι ένας άντρας "player" που παίζει σε διπλό και τριπλό ταμπλό. Υπάρχουν πολλά σημάδια που αποκαλύπτουν τα κίνητρα ενός άντρα. 5 σημάδια αποκαλύπτουν αν για το αντικείμενο του πόθου σου δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του.

Δεν σου τηλεφωνεί. Στέλνει μόνο μηνύματα

Κόκκινη σημαία! Γιατί δε θέλει να ακούσει τη φωνή σου; Κορίτσια την ξέρετε την απάντηση. Η συζήτηση φέρνει οικειότητα και αυτό είναι κάτι που δε θέλει από τη σχέση σας.

Το τηλέφωνο σου χτυπάει μόνο για συναντήσεις για σεξ
Τα μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα δείχνουν πως θέλει να σε δει για σεξ και μετά να φύγει. Δεν υπάρχει καμία διάθεση κριτικής σε αυτό. Αν δεν σε στεναχωρεί που βρίσκεστε αποκλειστικά για αυτό το λόγο δεν έχεις λόγο να το σταματήσεις. Αν όμως είσαι ερωτευμένη μαζί του και εκείνος δε σου δίνει αυτό που θες τότε υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ σας και είναι προτιμότερο να τον αφήσεις.

Δεν σου δίνει καμία πληροφορία για τη ζωή του
Αν συναντιέστε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και ακόμα να μάθεις βασικά πράγματα για εκείνον, την καθημερινότητά του ή το πρόγραμμά του τότε τα σημάδια δεν είναι υπέρ σου. Τι μυστικό κρύβει; Πιθανόν να έχει και παράλληλη ερωτική ζωή εκτός από σένα. Μάθε και μετά αποχώρησε.

Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του
Αν δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τον κύκλο του είναι γιατί δεν σε αφήνει εκείνος. Αποφεύγει τις συναντήσεις με την παρέα του καθώς δε θέλει να έρθετε κοντά και να μάθεις πληροφορίες για εκείνον ή γιατί έχει στο μυαλό του πως η σχέση σας δεν θα έχει συνέχεια.

Σου είπε πως δεν είσαι η μόνη που βλέπει
Αυτό το στοιχείο δε θέλει πολλή σκέψη και μετάφραση. Σου είπε πως βγαίνει και με άλλες, αλλά για κάποιο λόγο το άφησες να περάσει ασχολίαστο. Αν στο είπε τόσο ξεκάθαρα θα πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σου.

Διαβάστε ακόμη:

Νέες στάσεις για νέες... εντάσεις! Δοκίμασε τες απόψε κιόλας