4 λάθη που κάνεις στο σεξ και στερείς απόλαυση από τη σχέση σου

4 λάθη που κάνεις στο σεξ και στερείς απόλαυση από τη σχέση σου

Μη στερείς από τον εαυτό σου την απόλαυση του υπέροχου σεξ

Τέσσερα λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουν μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση στερούν το υπέροχο σεξ. Διαβάσε ποια και απόφυγε τα από εδώ και στο εξής.

Περιμένεις να έρθει ως δια μαγείας η διάθεση για σεξ
Το θυμάσαι το παλιό ρητό που λέει πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη; Η μαμά σου στο έλεγε για το φαγητό εμείς, όμως, αναφερόμαστε στη λίμπιντό σου. Πιθανόν πολλά βράδια λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων να μην έχεις το σεξ πρώτη σκέψη στο μυαλό σου και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Αν όμως περιμένεις μυστηριωδώς να σου έρθει η όρεξη σε ενημερώνουμε πως δεν θα έρθει ποτέ. Κάνε κάτι για να ενισχύσεις την ερωτική σου διάθεση.

Μάθε περισσότερα για το σεξ
Τα πάντα στη ζωή μαθαίνονται μέσα από την πράξη και το ίδιο ακριβώς ισχύει για το σεξ. Αυτή είναι η αλήθεια και κράτησέ την. Όμως το να διαβάσεις βιβλία, άρθρα και έρευνες γύρω από την πράξη του έρωτα θα σε βοηθήσει να την κατανοήσεις καλύτερα και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Η σεξουαλική απόλαυση δεν είναι πάντα μια ενστικτώδης κατάσταση. Μάθε όσα περισσότερα μπορείς.

Δεν αλλάζεις τη σεξουαλική σου ρουτίνα
Μήπως έχετε συγκεκριμένες κινήσεις και στάσεις που εσύ και ο σύντροφός σου επιλέγετε για να φτάσετε σε οργασμό; Αν ναι σε ρωτάμε ευθέως... Δεν έχεις βαρεθεί ακόμα; Όσο προβλέψιμη είναι η ερωτική σου ζωή τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από το αξέχαστο σεξ. Βάλε φαντασία, κάνε πιο πικάντικο το μενού, κιμάζοντας νέες τοποθεσίες, τεχνικές και στάσεις.

Πας κατευθείαν στο κυρίως πιάτο
Αν το κυρίως πιάτο έφτανε τότε ποιος ο λόγος για τα ορεκτικά; Τα περισσότερα ζευγάρια μετά από ένα διάστημα σχέσης ξεχνούν τα προκαταρκτικά και περνάνε απευθείας στην ερωτική επαφή με τελικό στόχο τον οργασμό. Ξεχνούν έτσι, όμως, την επικοινωνία στο κρεβάτι, το συναισθηματικό δέσιμο και όλα όσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας επαφής εκτός από τη σωματική ικανοποίηση. Γίνε περισσότερο δημιουργική και αφιέρωσε χρόνο στα απολαυστικά "πριν" τον τελικό σκοπό.

Διαβάστε ακόμη:

Ηρέμησε! 4 πράγματα που κάνουν οι άντρες αλλά δεν είναι ΑΠΙΣΤΙΑ