Βαρέθηκες να πληγώνεσαι; Πριν το σεξ μαζί του κάνε αυτά τα δύο πράγματα

Βαρέθηκες να πληγώνεσαι; Πριν το σεξ μαζί του κάνε αυτά τα δύο πράγματα

Προστάτευσε τον εαυτό σου από τα κίνητρά του που δεν γνωρίζεις ακόμα!

Δεν είσαι η μόνη γυναίκα εκεί έξω με πληγωμένη καρδιά. Μελό, αλλά πόσο αληθινό. Το σενάριο "γυναίκα γνωρίζει άντρα, ενθουσιάζεται, ελπίζει, ονειρεύεται, ολοκληρώνει τη σχέση και μετά διαπιστώνει πως εκείνος είχε άλλα κίνητρα" είναι τόσο συχνό που στις γυναικείες παρέες μονοπωλεί κάθε συνάντηση για καφέ. Σε αυτές λοιπόν τις αδιέξοδες ιστορίες μονάχα ένα πράγμα μπορεί να γίνει από την πλευρά σου για να προστατεύσεις τον εαυτό σου... Επειδή δεν μπορείς να γνωρίζεις τα κίνητρά του και τα θέλω του, μπορείς να κάνεις γνωστά τα δικά σου... Η αποκάλυψη των θέλω σου από την πρώτη στιγμή είναι η λύση.

Κατανόησε τα συναισθήματα σου και κάνε τα γνωστά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει
Κοίταξε με καθαρή ματιά αυτή τη νέα σχέση και προσπάθησε να αντιληφθείς σωστά τα πραγματικά συναισθήματα που σου προκαλεί. Είναι απλώς σωματική έλξη ή πραγματικά συναισθήματα; Μόλις το κάνεις αυτό τότε κάνε τα γνωστά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πιο σημαντικό στοιχείο για να αποφεύγεις τα ερωτικά μπερδέματα είναι να είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σου οι επιδιώξεις και οι στόχοι σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αφήσεις περιθώριο για υποθέσεις και σημαντικότερο από όλα θα εξαλείψεις την πιθανότητα μια ερωτικής απογοήτευσης πριν πάρεις μια απόφαση που μπορεί κατόπιν να σε πληγώσει.

Κάνε μια λίστα με τα στάνταρ σου
Αν είσαι σίγουρη λοιπόν πως θες μια ουσιαστική σχέση με τον εραστή σου φρόντισε να γνωστοποιήσεις τα στάνταρ σου σε αυτόν ΠΡΙΝ το σεξ. Αυτή η κίνηση θα σου σώσει μπόλικο ανούσιο χρόνο και θα σε κρατήσει μακριά από μελλοντικές πληγές καθώς θα τον φέρεις και εκείνον στη θέση να είναι ξεκάθαρος. Πάρε την ευθύνη για σένα και φρόντισε να μην πληγώσεις τον εαυτό σου.
Θα πρέπει να είσαι σε θέση να μιλήσεις για τη σχέση από νωρίς... Για παράδειγμα τι θέλετε να γίνει αύριο το πρωί μετά το σεξ; Θα πρέπει να εξηγήσεις τι σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί του και τι όχι και τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτές τις συζητήσεις μαζί του μην κοιμηθείς μαζί του γιατί θα έχεις μπροστά σου όλες τις πιθανότητες να ξαναπληγωθείς.

Διάβαστε ακόμη:

Σε θέλει και το ξέρεις... 7 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου