Πώς θα καταλάβεις αν «κάνει» για σύντροφος ζωής

Πώς θα καταλάβεις αν «κάνει» για σύντροφος ζωής

Δε φτάνει μόνο η χημεία και ο κεραυνοβόλος έρωτας

Μια σχέση που θες να διαρκέσει, πρέπει να έχει αρκετά συστατικά... Πρώτο και σημαντικότερο είναι η χημεία μεταξύ δύο εραστών... Μετά ακολουθούν ορισμένες αξίες που πρέπει να έχει εκείνος για να μπορείς να τον δεις ως σύντροφο ζωής...

1. Φέρεται ευγενικά σε σερβιτόρους και πωλητές
Σου ακούγεται μικρής σημασίας, αλλά δεν είναι αντιθέτως αποκαλύπτει πολλά για εκείνο. Δες πως φέρεται ο καλός σου σε ανθρώπους που ουσιαστικά δεν έχει να πάρει από εκείνους κάτι και θα καταλάβεις τον πραγματικό του χαρακτήρα. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία είναι στοιχεία που πρέπει να έχει ένας σύντροφος ζωής και το μεγαλύτερο τεστ είναι να τα δεις να τα δίνει σε σερβιτόρους και πωλητές. Σε αυτούς δε χρειάζεται να προσποιηθεί.

2. Έχει καλές σχέσεις με τα γυναικεία άτομα της οικογένειάς του
Πώς φέρεται στη μητέρα του; Στην πρώην του; Στην αδελφή του; Αν ένας άντρας σέβεται τις γυναίκες που έχει ή είχε στη ζωή του δείχνει ουσιαστικά πως θα συμπεριφέρεται και σε σένα. Ένας άντρας με τρόπους είναι σπάνιο, αλλά βασικό για μια ήρεμη σχέση.

3. Είναι απασχολημένος και γεμάτος από την καριέρα του και από τις δραστηριότητές του εκτός δουλειάς
Αν είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα που η καθημερινότητά του είναι γεμάτη από δραστηριότητες, αλλά βρίσκει τον χρόνο να σε έχει προτεραιότητα τότε είναι σημάδι πως είναι κατάλληλος για σένα. Ο επιτυχημένος άντρας και ο άντρας στον οποίο μπορείς να βασιστείς συνδυάζει σωστά όλα τα σημαντικά πράγματα της ζωής του.

4. Δεν είναι ο τύπος σου
Τα περισσότερα ζευγάρα που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έμειναν με τον αυτόν τον σύντροφο υποστηρίζουν πως γνωρίστηςκαν εντελώς ξαφνικά και πως δεν περίμεναν να ερωτευτούν γιατί δεν ήταν ο τύπος του άλλου! Όταν σε ελκύει κάποιος τελείως διαφορετικός από το στιλ σου, δώσε προσοχή.

5. Είσαι ακόμα ενθουσιασμένη μαζί του -3 – 4 μήνες αφού τον γνώρισες
Σε αυτό το διάστημα κάνε μια αξιολόγηση της σχέσης σου. Έχει αλλάξει ο τρόπος που τον βλέπεις; Πόσο ενθουσιασμένοι είστε ο ένας με τον άλλον; Υπάρχουν σημάδια ότι σε θέλει εκτός της σεξουαλικής έλξης; Ναι; Τότε δεν είναι μόνο αυτό. Μετά το πρώτο διάστημα αν το συναίσθημα είναι εκεί σημαίνει υπάρχουν όλες οι προοπτικές να συνεχίσεται!

Διαβάστε ακόμη:

Οι 4 τρόποι για να κάνεις τη σχέση σου υπέροχη