Τι να κάνεις για να μην τσακωθείς ποτέ με την κολλητή σου για τον ίδιο άντρα

Τι να κάνεις για να μην τσακωθείς ποτέ με την κολλητή σου για τον ίδιο άντρα

Οδηγός επιβίωσης για κολλητές με κοινά ενδιαφέροντα!

Mπορεί να συμβεί και στις καλύτερες φιλίες... Ένας άντρες δύο κολλητές, που "αθόρυβα" συναγωνίζονται για το ποια θα τον κερδίσει... Επειδή μια τέτοια ιστορία δεν κατέληξε ποτέ σε καλό σου δίνουμε 5 συμβουλές για να μην μπει ποτέ άντρας ανάμεσα σε σένα και τη φίλη σου...

• Για να απομακρύνετε σημαντικά το ενδεχόμενο τσακωμών για έναν άντρα, φροντίστε να έχετε διαφορετικούς κύκλους γνωριμιών. Επίσης, καλό είναι να κάνετε διαφορετικά πράγματα και να μην έχετε τους ίδιους φίλους και τα ίδια χόμπι.

• Αν παρ' όλα αυτά συμβεί το μοιραίο, προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο αποστασιοποιημένα: η φιλία είναι για μια ζωή, ενώ ένας άντρας μπορεί να είναι ένα πρόσκαιρο ξεμυάλισμα.

• Αναρωτηθείτε: "Τον θέλω γιατί μου αρέσει ή απλώς επειδή θέλω να δείξω ότι μπορώ να τον κερδίσω"; Αν είναι το δεύτερο, αφήστε το καλύτερα!

• Τσεκάρετε ποια από τις δυο σας τον βλέπει πιο σοβαρά. Γράψτε ένα χαρτί με ερωτήσεις, όπως αν θα τον εμφανίζατε στους γονείς σας, και απαντήστε η καθεμία ξεχωριστά και με όση ειλικρίνεια διαθέτετε. Όποια έχει απαντήσει θετικά στις περισσότερες ερωτήσεις, τον δικαιούται.

• Αν διαπιστώσετε ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να θέσετε σε κίνδυνο τη φιλία σας για χάρη του, τότε κάντε ό,τι μπορείτε για να τον κερδίσετε! Απλώς, συμφωνείστε σε fair play συμπεριφορά και επανεξετάστε τη φιλία σας όταν καταλαγιάσει το παιχνίδι της κατάκτησης.

Διαβάστε ακόμη:

Τον θέλεις και δεν το ξέρει; Πώς να αντιμετωπίσεις τον κρυφό σου έρωτα