Τα 4 είδη σεξ που ανανεώνουν την ερωτική ζωή με τον σύντροφό σου σε χρόνο μηδέν!

Τα 4 είδη σεξ που ανανεώνουν την ερωτική ζωή με τον σύντροφό σου σε χρόνο μηδέν!

Δεν είναι όλες οι συνευρέσεις οι ίδιες!

Κάθε ζευγάρι που θέλει να κρατήσει ζωντανή την ερωτική του χημεία πρέπει να αλλάζει τη σεξουαλική του ρουτίνα. Ο σεξουαλικός πειραματισμός είναι βασικός σε μια μακροχρόνια σχέση για να διατηρήσει τον ερωτισμό μεταξύ δύο συντρόφων. Αν νιώθεις πως το τελευταίο διάστημα η ερωτική σας ζωή έχει πεσμένους ρυθμούς δοκιμάστε αυτά τα 4 είδη σεξ που πάντα ανανεώνουν μια σχέση.

Σεξ μετά από καβγά

Δε θέλουμε να σας βάλουμε να τσακωθείτε, αλλά να θυμάσαι πως ένας παθιασμένος καβγάς μπορεί να οδηγήσει σε μια εξίσου παθιασμένη συνεύρεση. Μια έντονη διαφωνία με τον καλό σου ωθεί το σώμα σου να παράξει ντοπαμίνη και να αυξήσει τα επίπεδα αδρεναλίνης, κάνοντας εσένα και εκείνον περισσότερο ευερέθιστους σε όλα τα επίπεδα! Κάθε ζευγάρι που και που έρχεται αντιμέτωπο με διαφωνίες και το σεξ «σε συγχωρώ απόλυτα για αυτά που είπες» χαρίζει ενθουσιώδεις στιγμές πάθους. Το σεξ είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να δηλώσεις πως τα έχεις αφήσει όλα πίσω σου.

Σεξ στις διακοπές
Μαυρισμένοι και οι δυο, χαλαροί από τα άγχη της καθημερινότητας η σεξουαλική διάθεση σε ένα ρομαντικό νησί του Αιγαίου είναι το καλύτερο σημείο για ποιοτικό σεξ. Αυτό ακριβώς που στην πόλη έχετε ξεχάσει! Περισσότερη διάρκεια, περισσότερη διάθεση και σε ξένο κρεβάτι. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Αν είστε για παράδειγμα σε ένα πάρτι που βαριέστε γιατί δεν κάνετε μια βόλτα στα δωμάτια του σπιτιού για να δώσετε μια πικάντική διάθεση στη βραδιά σας; Βρείτε ένα σημείο που δεν έχει κόσμο και ξεκινήστε τα φιλιά και τα αγγίγματα με την αδρεναλίνη να τρελαίνεται από τον κίνδυνο να σας πιάσουν στα πράσα. Ενδείκνυεται ανεπιφύλακτα.

Σεξ "κάνω πράξη της φαντασιώσεις μου"
Όλοι και εννοούμε όλοι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και όσο εσύ και ο σύντροφός σου νιώθετε άνετα με το να τις πραγματοποιήσετε δεν έχετε κανέναν λόγο να μην τα δοκιμάσετε. Αν για παράδειγμα ο καλός σου έχει μια φαντασίωση να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο γιατί δεν σκέφτεσαι μια ρομαντική βραδιά σε κάποια παραλία; Τόλμησε με ασφάλεια!

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως σε χρησιμοποιεί για να ξεπεράσει την πρώην του;