Δεν ξέρεις αν σε θέλει; Ιδού η απορία (και η απάντηση)!

Δεν ξέρεις αν σε θέλει; Ιδού η απορία (και η απάντηση)!

Οι σχέσεις δεν είναι πολύπλοκες...εμείς τις κάνουμε!

Υπάρχει ένας γενικός κανόνας που βάζουμε στις ερωτικές σχέσεις.... Τη στιγμή που θα αναρωτηθείς αν ένας άντρας σε θέλει είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά...

Αν λοιπόν κάνεις επανειλημμένα αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου σημαίνει πως ο τύπος που σε ενδιαφέρει δε σου έχει δείξει σημάδια ότι πραγματικά σε θέλει.
Κορίτσια οι άντρες που θέλουν το ΔΕΙΧΝΟΥΝ. Δεν το κρατούν για τον εαυτό τους. Σπάνια είναι ντροπαλοί. Είναι όμως εκ φύσεως κυνηγοί και αυτό σημαίνει πως μόλις αντικρύσουν αυτό που θέλουν θα κάνουν πολλά (ναι ακόμα και στην εποχή μας) για να το κατακτήσουν. Και τα πολλά δεν είναι η σωρεία μηνυμάτων που μπορεί να σου στείλει για να βγείτε ραντεβού. Εννοούμε αυτά που λέει και κάνει μετά το τρίτο ραντεβού και μετά το σεξ.

Αν αγαπητή αναγνώστρια την επόμενη μέρα της πρώτης συνεύρεσης δεν επικοινώνησε ή δεν σε κράτησε σπίτι του για να φάτε πρωινό τα κίνητρα του ήταν σεξουαλικά και είναι ξεκάθαρο. Αν εσύ θες κάτι παραπάνω το να του στείλεις μήνυμα είναι μάλλον μάταιο. Έχει αποφασίσει τι θέλει. Αν ο καλός σου σε παίρνει τηλέφωνο τις πρώτες πρωινές ώρες ή τα καλά του λόγια περιορίζονται στα σωματικά σου χαρίσματα τότε σε βλέπει μόνο για την ερωτική του απόλαυση. Αν δε σου μιλάει για την καθημερινότητά του, τη δουλειά του, τους φίλους, αλλά οι συζητήσεις σας μετά από καιρό παραμένουν επιφανειακές τότε και αυτός σε βλέπει πιο χαλαρά.
Ο άντρας που πραγματικά σε θέλει, επιθυμεί να σε συναντήσει όποια ώρα της ημέρας, θέλει να σου κάνει πράγματα που σου αρέσουν, σου στέλνει μήνυμα απλώς για να δει τι κάνεις και σε κάνει να γελάς γιατί λατρεύει το χαμόγελό σου... Και αυτός ο άντρας μόνο αξίζει να είναι στη ζωή σου...

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί πρέπει να φύγεις από έναν άντρα που δε σου δίνει σχέση