Ναι, τα διαβάσαμε! Τα 6 χειρότερα sex tips στην ιστορία των γυναικείων περιοδικών

Ναι, τα διαβάσαμε! Τα 6 χειρότερα sex tips στην ιστορία των γυναικείων περιοδικών

Κάποιοι πρότειναν να τα δοκιμάσεις... Εμείς σου λέμε κατηγορηματικά "όχι"!

Η φαντασία ενός συντάκτη για να γράψει ένα ευφάνταστο σεξουαλικό tip μερικές φορές ξεπερνάει την πραγματικότητα σε σημείο που ακόμα και η ανάγνωσή του προκαλεί γέλιο... πόσο μάλλον να γίνει πράξη. Ακόμα και τα δημοφιλέστερα γυναικεία περιοδικά στον κόσμο έχουν δημοσιεύσει σεξουαλικές συμβουλές που ούτε και οι πιο αρχάριοι δεν θα σκεφτόντουσαν... Σας παρουσιάζουμε τα χειρότερα sex tips στην ιστορία...


"Βάλε στο στόμα σου ένα μικρό κομμάτι μάνγκο και μετά κατέβα χαμηλά στην περιοχή του. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι φρούτα θες βέβαια, απλά απόφυγε τα πολύ όξινα γιατί θα τον κάνει να τσούξει"!
Ευτυχώς μας προειδοποίησαν και για το σωστό ph!

"Κράτησε το κέντρο του ανδρισμού του με το ένα χέρι και με το άλλο κάνε σαν να του ρίχνεις σφαλιάρα! Κάνε το και επαναληπτικά σαν να έχεις ένα μπαλάκι του τένις. Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να είναι πολύ απαλές".
Πραγματικά δε νιώσαμε το σέξι vibe!

"Πίεσε ένα πιρούνι σε διαφορετικά σημεία του σώματος του, όπως στα οπίσθιά του, στους μηρούς τους, στους κοιλιακούς του"!
Με απώτερο στόχο;

"Χρησιμοποίησε το πίσω μέρος μιας βούρτσας για να χτυπήσεις ελαφρά τους γοφούς του. Το υγρό δέρμα είναι πιο ευαίσθητο".
Να τον ερεθίσουμε ή να τον τιμωρήσουμε θέλουμε;

"Μαγείρεψε το δείπνο σας γυμνή και βάλε λίγο ντοματοχυμό στο στήθος σου. Ρώτησε τον αν το φαγητό είναι αρκετά πικάντικο".
Υπερβολικά κιτς, προβλέψιμο και προσποιητά σέξι!.

"Κάνε προσωρινό τατουάζ το όνομά του γύρω από τις θηλές σου και δείξτο του από το ανοιχτό σου πουκάμισο όταν είστε έξω"!
Πώς ακριβώς θα εκτοξεύσει τη λίμπιντό του αυτό δηλαδή;

Διαβάστε ακόμη:

Σχέση εξ αποστάσεως: Πόσο μπορεί να κρατήσει;