Καλοκαίρι χωρίς άδεια; Τι γνώμη έχεις για το σεξ στο γραφείο;

Καλοκαίρι χωρίς άδεια; Τι γνώμη έχεις για το σεξ στο γραφείο;

Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το πιο τολμηρό σεξ της ζωής σου!

Πρώτο καλοκαίρι στη νέα σου δουλειά και δεν κατάφερες να πάρεις ούτε μια μέρα άδεια; Παρόλο που τα ελληνικά νησιά θα σου λείψουν σκέψου πόσο ωραία είναι η Αθήνα τον Αύγουστο και κυρίως πόσο σέξι είναι το παιδί στο απέναντι γραφείο! Μπορείς να εκμεταλλευτείς την απουσία των συναδέλφων σου και να ενδώσεις σε ένα επαγγελματικό φλερτ που οδηγεί σε μια ερωτική συνεύρεση εντός γραφείου που δε θα ξεχάσεις ποτέ.

Ποιο είναι το καλύτερο σημείο στο γραφείο να γίνεις άτακτη;
Θα σου λέγαμε το αυτοκίνητο, αλλά μάλλον δε θέλετε να πάτε τόσο μακριά! Η δεύτερη καλύτερη απάντηση είναι στο δωμάτιο που κάνετε διάλλειμα ή αλλιώς στο κουζινάκι. Αν υπάρχει πόρτα την κλείνετε ελαφρώς και ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου ώστε να μην μπορούν να μπουν εύκολα όσο είναι στο γραφείο. Μετά την κουζίνα έρχεται το μπάνιο εφόσον αντρικές και γυναικείες είναι στον ίδιο χώρο, αλλά θέλει μεγάλη προσοσχή κατά την έξοδο και είσοδο στην τουαλέτα.

Τι θα του πεις την επόμενη μέρα που θα τον δεις στο γραφείο
Παίξ' τόσο ήρεμη ώστε να αναρωτηθεί αν έκανε κάτι μαζί σου! Μην τον κοιτάς περισσότερο από ότι τον κοιτούσες. Προσπάθησε να μην υπάρχει αμήχανη στιγμή και άσε τον να κάνει εκείνος την επόμενη κίνηση. Δε θες να του δείξεις την μεγάλη σου συμπάθεια γιατί το να βλέπεις τον άντρα που σε απέρριψε κάθε μέρα δεν είναι και το πιο εύκολο σενάριο.

Σεξ με το αφεντικό... Πόσο κακό μπορεί να είναι;
Αν είσαι έτοιμη να απολυθείς και αν έχεις δεύτερη δουλειά να σε περιμένει δεν είναι καθόλου κακό. Σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο κακό δεν είναι, αλλά θα λέγαμε πως είναι και πολύ διασκεδαστικό καθώς μπορείς να του πεις την ατάκα: "Στο γραφείο είσαι το αφεντικό εδώ όμως είμαι εγώ" και να πάρεις το αίμα σου πίσω για πολλές υπερωρίες (απλήρωτες)!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα σταματήσεις (επιτέλους) να πληγώνεσαι από τους λάθους άντρες