Οι 4 τρόποι να αποκτήσεις καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου στο σεξ!

Οι 4 τρόποι να αποκτήσεις καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου στο σεξ!

Kαι αυτό σημαίνει... περισσότεροι οργασμοί!

Λατρεύουμε να το βλέπουμε στις ταινίες... Ένα ζευγάρι κάνει έρωτα με απόλυτο συγχρονισμό, κοιτώντας ο ένας τα μάτια του άλλους και οι δύο εραστές φτάνουν στην κορύφωση την ίδια ακριβώς στιγμή. Η ζωή δεν είναι ακριβώς Hollywood, αλλά μια απολαυστική και τέλεια συνεύρεση δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Θέλει σωστή επικοινωνία. Είσαι έτοιμη για ακόμη περισσότερη απόλαυση με τον σύντροφό σου; Εμείς σου προτείνουμε τα 4 συστατικά που κάνουν το σεξ καλύτερο!

1. Μην προσποιείσαι. Το 67% των γυναικών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα προσποιούνται οργασμό. Αν και για σένα έχει γίνει συνήθεια σταμάτησε την ΤΩΡΑ. Μπορείς και καλύτερα και εκείνος το ίδιο. Αν συνεχίσεις να προσποιείσαι ο πραγματικός οργασμός δεν θα έρθει ποτέ.

2. Ζήτησέ του να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις πρώτη! Πρέπει να ξέρεις πως όταν ο άντρας φτάνει στη δική του κορύφωση στο σώμα του απελευθερώνονται ουσίες όπως η προλακτίνη που τον κάνουν να νυστάζει αμέσως μετά! Αυτό σημαίνει πως για να μπορέσεις να φτάσεις σε οργασμό πρέπει να φτάσεις στην κορύφωση πριν από εκείνον! Ζήτησέ του να ασχοληθεί μαζί σου όσο χρειάζεται για να έχεις οργασμό πριν τον πάρει ο ύπνος!

4. Μην κάνεις ερωτήσεις που δεν είναι ερωτήσεις. Για παράδειγμα τον ρωτάς "θα αργήσεις να έρθεις στο κρεβάτι;" ενώ αυτό που πραγματικά θες να του πεις είναι "θέλω να κάνουμε σεξ". Ξέχνα την τεχνική "θα τον αφήσω να διαβάσει το μυαλό σου" γιατί θα απογοητευτείς. Οι άντρες δεν είναι ειδικοί στο να σε διαβάζουν. Μπορείς απλά να ρωτήσεις... "θες να κάνουμε σεξ απόψε;".

5. Γίνε λίγο εγωίστρια. Ακούγεται παράδοξο, αλλά για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις πραγματικά με τον σύντροφό σου πρέπει να θεωρήσεις τον εαυτό σου ως ξεχωριστή προσωπικότητα με τις δικές του ανάγκες, προτιμήσεις και "θέλω". Στο σεξ όπου ο εγωισμός θα σε βοηθήσει να πάρεις αυτό ακριβώς που θες. Μόνο εκεί όμως!

Διαβάστε ακόμη:

Το 5 μυστικά μιας απόλυτα ευτυχισμένης σχέσης