8 άντρες αποκαλύπτουν τι θέλουν στο σεξ κι όχι μόνο

8 άντρες αποκαλύπτουν τι θέλουν στο σεξ κι όχι μόνο

Καταφέραμε να ομολογήσουν όλα όσα τους κάνουν ευτυχισμένους

Οι άντρες ορίζονται πολύ από το σεξ. Μάλιστα, μπορούν να μιλάνε γι' αυτό και να το φαντάζονται πιο συχνά και με μεγαλύτερη ευκολία από τις γυναίκες. Φυσικά, αν τους ρωτήσεις τι θέλουν από μία σχέση, το σεξ και οι φαντασιώσεις τους γύρω από αυτό θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως, όπως κι εμείς, θέλουν κι άλλα πράγματα. Μετά από μεγάλη συζήτηση (δεν ανοίγονται όλοι εύκολα) με 8 άντρες, καταφέραμε να μας αποκαλύψουν 8 από τα πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους και θα ήθελαν να κάνουν οι γυναίκες πιο συχνά. Και δεν είναι μόνο σεξ. Ορίστε ποια είναι:

Επιβεβαίωση
«Θέλω να μου λέει ότι είμαι όμορφος. Δεν έχω τόση ανάγκη το να μου λέει σ' αγαπώ κάθε φορά που κλείνουμε το τηλέφωνο, όσο το να ξέρω ότι της αρέσω. Εγώ πάντα της λέω ότι είναι όμορφη, εκείνη μόνο όταν φοράω κουστούμι τρεις φορές τον χρόνο» λέει ο Νίκος, 31 ετών. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην βρετανική εφημερίδα Independent, οι άντρες είναι πολύ πιο νάρκισσοι από τις γυναίκες. Δώσε του λοιπόν την επιβεβαίωση που χρειάζεται.

Ρομάντζο
«Μια κοπέλα κάποτε, μου είχε στείλει τα αγαπημένα μου σούσι για μεσημεριανό με μία κάρτα στα γενέθλιά μου. Ήμουν σε σύσκεψη όταν ήρθαν και τα βρήκα να με περιμένουν στο γραφείο μου. Είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχει κάνει κάποια για εμένα» λέει ο Σωτήρης, 38 ετών. Σκέψου κι εσύ έξυπνους τρόπους να τον εκπλήξεις ρομαντικά, κράτα το όμως στο επίπεδο του ότι είναι άντρας. Αν στείλεις π.χ. λουλούδια στο γραφείο του, θα τον κάνεις να ντραπεί.


Θόρυβο
«Όταν εκείνη φωνάζει στο κρεβάτι, το λατρεύω. Όχι μόνο γιατί με ανάβουν οι σέξι κραυγές της αλλά γιατί μου φεύγει και το άγχος για το αν το κάνω καλά. Μου αρέσει να νιώθω ότι κάνει μαζί μου το καλύτερο σεξ της ζωής της, μοιράζομαι κι εγώ το συναίσθημα έτσι. Στο μουγγό σεξ νομίζω ότι βαριέται» λέει ο Τάκης, 26 ετών.


Στοματικό
«Όσες φορές και να μας κάνεις, ποτέ δεν χορταίνουμε. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο» λέει ο Μπίλι, 32 ετών. Εντάξει, δεν σου έκανε καμία έκπληξη η δήλωση, αλλά να σου πούμε τυπικά ότι όλοι οι άντρες που ρωτήσαμε το ανέφεραν μέσα στα πρώτα τρία που θέλουν.

Χέρια
Όχι εκεί που φαντάζεσαι, αν και δεν θα τους χάλαγε. Κάνε του μασάζ, χάιδεψέ τον, ξύσε του την πλάτη, τέτοια πράγματα. «Αυτού του τύπου η φροντίδα μου αρέσει περισσότερο από το να μου μαγειρέψει το αγαπημένο μου φαγητό» λέει ο Κωνσταντίνος, 40 ετών.

Εξουσία
«Φαντασιώνομαι τη γυναίκα που θα με σπρώξει στο κρεβάτι, θα ανέβει πάνω μου και θα απαιτήσει να μπω μέσα της ή που θα με κολλήσει σε έναν τοίχο και θα με φιλήσει πρώτη. Γιατί πρέπει να κάνουμε εμείς όλη τη δουλειά;» λέει ο Δημήτρης, 27 ετών. Μην φοβάσαι να γίνεις πιο δυναμική και πιο διεκδικητική, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.


Αλλαγή ρόλων
«Θέλω μια φορά να κανονίσει εκείνη για το πού θα βγούμε και να πληρώσει εκείνη το λογαριασμό. Όχι για οικονομία, αλλά μου αρέσει να με βγάλει μια φορά έξω σε ένα καλό εστιατόριο για αλλαγή, χωρίς να σκέφτομαι για κρατήσεις ή για το αν της αρέσει αυτό που διάλεξα» λέει ο Τζώρτζης, 35 ετών. Ναι, θέλουν κι αυτοί να τους κακομαθαίνεις πού και πού.

Κατανόηση
«Θα ήθελα να με ακούει περισσότερο όταν έχω κάτι να πω ή να παραπονεθώ για τη δουλειά μου. Εγώ κάθομαι και ακούω με τις ώρες τα προβλήματα με τη μάνα της ή με τις κολλητές της ή με το αφεντικό της. Και εννοώ, ότι μιλάει για ώρες και πραγματικά προσπαθώ να την καταλάβω. Ταυτόχρονα, θεωρεί κι ότι δεν την ακούω. Αλλά εκείνη, όταν μιλάω με διακόπτει, με κρίνει και κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου. Θα ήθελα να προσπαθήσει να δει τα πράγματα από την δική μου πλευρά» λέει ο Μιχάλης, 42 ετών. Οι άντρες είναι πιο ευάλωτοι συναισθηματικά από τις γυναίκες αλλά δυσκολεύονται να εκφράσουν αυτά που νιώθουν. Προσπάθησε να είσαι δίπλα του ως σύμμαχος, πάρε το μέρος του καμιά φορά κι ας έχει άδικο και μην τον μαλώνεις σαν να είναι παιδάκι. Αν νιώθει ότι είσαι το καταφύγιό του, θα σου ανοίγεται πιο εύκολα.