Τα πέντε είδη αντρών που κυκλοφορούν (ελεύθεροι) εκεί έξω!

Τα πέντε είδη αντρών που κυκλοφορούν (ελεύθεροι) εκεί έξω!

Πώς θα τους αναγνωρίσεις

Είσαι ελεύθερη εδώ και καιρό και καθημερινμά συζητάς με τις κολλητές σου ότι πρέπει να έρθει και για σένα η στιγμή να ερωτευτείς, να κατασταλάξεις και να κάνεις μια σχέση της προκοπής; Με αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε μερικά γενικά χαρακτηριστικά για κάθε τύπο άντρα που κυκλοφορεί ανάμεσα μας για να δεις τις επιλογές σου...

Το παιδί της μαμάς. Είναι ο τύπος του άνδρα που μένει ακόμα με τη μαμά του και έχει συνηθίσει να τα έχει όλα έτοιμα. Σε περίπτωση που τον γνωρίσεις να ξέρεις ότι σε βλέπει σαν την μαμά του και απλά θέλει να την αντικαταστήσει. Θα σου πει σίγουρα το παραμύθι ότι μέχρι να σε γνωρίσει δεν υπήρχε λόγος να φύγει από το σπίτι και έμενε με τη μαμά του για να της κάνει παρέα. Η αλήθεια είναι ότι έμενε μαζί της γιατί του τα είχε όλα έτοιμα. Αν αποφασίσεις να κάνεις σχέση μαζί του, να ξέρεις ότι θα καταλήξεις όπως η μαμά του. Κουρασμένη, πρόωρα γερασμένη και με ένα τσεμπέρι στο κεφάλι.

Ο γιάπης. Μοιάζει λίγο με τον άντρα-παιδί της μαμάς, αλλά αντί για μαμά αυτός έχει συνηθίσει να πληρώνει για να του καθαρίζουν και να του σιδερώνουν. Η ομοιότητα τους έγκειται στο ότι και οι δυο, μόλις σε γνωρίσουν θα θέλουν να πάρεις τη θέση που σου αξίζει! Μεταξύ μας, μια ενδεχόμενη σχέση με αυτόν είναι πολύ καλύτερη από το να κάνεις σχέση με το παιδί της μαμάς. Γιατί τουλάχιστον αυτός δεν πάει σετ με την μανούλα του.

Ο κολλημένος με τους φίλους του. Τι και αν έχετε σχέση; Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τις συνήθειες του με τα φιλαράκια του. Κάθε Κυριακή έχει μπάλα και κάθε Τετάρτη συνήθως έχει 5 επί 5. Θα θεωρεί μονίμως ότι επειδή του ζητάς να μείνετε και λίγο μόνοι ότι δε χωνεύεις τους φίλους του και επειδή είναι και λίγο επιρρεπής σε περίπτωση που δε σε συμπαθήσουν και του το πουν, η σχέση σας θα τελειώσει άδοξα.

Ο άντρας κολλιτσίδα. Είναι ο άντρας που πνίγει κυριολεκτικά την γυναίκα με την οποία έχει σχέση, με το ενδιαφέρον του. Σε σημείο που σε κάνει να νιώθεις ότι πριν από σένα δεν είχε κάνει ποτέ σχέση και έχει πέσει με τα μούτρα πάνω σου. Θα σε κοιτάει στα μάτια μονίμως και θα σε ρωτάει κάθε 2 λεπτά αν περνάς καλά μαζί του και αν είσαι ευτυχισμένη. Εντάξει, δεν είναι και τόσο κακό!

Ο συλλέκτης εμπειριών. Αυτός ο άντρας είναι εθισμένος στο σεξ. Στο καλό σεξ, στο μέτριο σεξ, στο κακό σεξ, σε όλα τα είδη σεξ! Δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτεί μια γυναίκα και δύσκολα κάνει σχέση. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι ερωτικές συνευρέσεις με πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι αυτός ο άντρας όχι μόνο δεν είναι πιστός αλλά δεν είναι και καθόλου εκλεκτικός. Είναι κυριολεκτικά η ενσάρκωση του ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αναγνώρισέ τον και προσπέρασέ τον αμέσως!


Διαβάστε ακόμη:

Πόσο συναισθηματικά ώριμο είναι το αγόρι σου; Κάνε το τεστ τώρα!