Δεν απολαμβάνεις το σεξ μαζί του... Τι πρέπει να του πεις

Δεν απολαμβάνεις το σεξ μαζί του... Τι πρέπει να του πεις

Κάνε τη σεξουαλική σου απόλαυση προτεραιότητα!

Η απόλαυση στο σεξ είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας και είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά που κρατάνε μια σχέση ζωντανή. Όλα τα προβλήματα που πιθανόν να ανακύψουν σε μια σχέση μπορούν να επιλυθούν με το διάλογο - εφόσον βεβαίως υπάρχει η επιθυμία να συνεχιστεί η σχέση αυτή.

Επιδιώξετε λοιπόν να συζητήσετε με τον σύντροφό σας, όμως χωρίς ένταση και πρόθεση ενοχοποίησής του εκ μέρους σας, επιλέγοντας κάποια στιγμή που θα είστε χαλαροί και σε καλή διάθεση μεταξύ σας. Εξηγήστε του τι ακριβώς σας ενοχλεί στην ερωτική του συμπεριφορά και κάντε σαφές ότι αυτά που λέτε είναι ακριβώς αυτά που αισθάνεστε και επομένως δεν είναι ανόητα.
Δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχη διεκδικώντας τη σεξουαλική σας απόλαυση. Το σεξ είναι η στιγμή που εκφράζετε μεταξύ σας όλα τα συναισθήματα που νιώθετε, με πράξεις και αυτά τα μηνύματα περνούν μέσα από τις πέντε αισθήσεις σας. Γιατί λοιπόν να περιορίσετε την απόλαυση ενώ υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούν να ειπωθούν με κάθε άγγιγμα; Μέσα από τη σεξουαλική σχέση ο άντρας και η γυναίκα επιβεβαιώνονται. Και πρόκειται για μια επιβεβαίωση που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας ενδιαφέρεται για εσάς, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας και θα θέλει να προσπαθήσει περισσότερο. Άλλωστε, είναι σίγουρο ότι η προσπάθειά του να σας ικανοποιήσει, θα βρει εκ μέρους σας αμέριστη ανταπόκριση και ανταμοιβή. Αν όμως συνεχίσει να επιμένει στις απόψεις του, θα πρέπει να επανεξετάσετε τους λόγους για τους οποίους μένετε μαζί του.

Διαβάστε ακόμη:

Τι να κάνεις όταν δε θες σχέση, αλλά εκείνος είναι πολύ σέξι!